Frampeik 2015

Frampeik, legestudentenes årlige forskningskonferanse, er en konferanse for alle medisinstudenter med interesse for forskning. Presenter din forskerlinjeoppgave, masteroppgave eller et annet prosjekt.

Frampeik arrangeres i år for ellevte gang og avholdes i Tromsø.

Konferansen har tradisjon for å være et lavterskelforum der man kan presentere prosjektet sitt for første gang. Det er mulig å presentere med muntlig presentasjon eller poster. Studenter i oppstartsfasen av prosjektet og uten ferdige resultater, må gjerne legge frem det de har så langt.

Frampeik er en fin anledning til å se hvordan en forskningskonferanse fungerer, og studenter som ikke ønsker å presentere er også hjertelig velkomne.

Årets foredragsholdere er Peter Gøtzsche, direktør av det nordiske Cochrane-sentret, og Steinar Madsen, medisinsk fagdirektør i Statens legemiddelverk.

FRAMPEIK

• Når: 30. oktober – 1. november 2015