Jahre forelesning og seremoni med prisutdeling

Anders Jahres medisinske priser belønner fremragende forskning innen basal og klinisk medisin.

Årets hovedpris går til professor Ludvig Sollid, Universitetet i Oslo og professor Rikard Holmdahl, Karolinska Institutet, Stockholm.

Prisen til yngre forskere går til dr Kaisa Haglund, Oslo Universitetssykehus og professor Pernilla Lagergren, Karolinska Institutet, Stockholm.

Dette markerer vi med Jahre-forelesning og seremoni med prisutdeling.

Her vil prisvinnerne holde foredrag om sin forskning, og det er fri adgang for alle. Foredragene vil bli holdt på engelsk, og programmet er vedlagt.

Prisutdeling

Seremoni med prisutdeling finner sted i universitetets aula 15. oktober kl. 18.00-19.00. Her vil rektor Ole Petter Ottersen tale, og det blir utdeling av priser og musikalske innslag.

Velkommen!

Publisert 14. okt. 2015 13:17