Aker Scholarship informasjonsmøte

Lyst å ta en master i for eksempel Biomedical Informatics på Stanford, eller i Public Health på Harvard eller i Oxford? Se hvilke muligheter Aker Scholarship kan gi deg som medisinstudent!

Aker Scholarship inviterer forskerlinjen og andre forskningsinteresserte medisinstudenter til et informasjonsmøte.

Med Aker Scholarship kan du ta en mastergrad i statistikk i Oxford som komplementerer medisinutdanningen din fra UiO. Ved University of Pennsylvania kan du som Aker Scholar blant annet ta en master i Medical Ethics.

Eller hva med en MRes in Clinical Research på Imperial College London? Eller en MPhil in Primary Care Research på universitetet i Cambridge, som kan gi deg innpass i en ledende forskningsgruppe.

Aker Scholarship støtter master- og doktorgrader ved ni av verdens ledende universiteter:

• Harvard
  • Caltech
  • MIT
  • Stanford
  • University of Pennsylvania
  • Oxford, Cambridge
  • Imperial College London
  • National University of Singapore (NUS)

Som Aker Scholar får du finansiering som supplerer andre støtteordninger, og vil normalt ikke pådra deg studielån under oppholdet. Du vil også få viktig bistand i søknadsprosessene til universitetene, prosesser som ofte kan være kompliserte.

Aker Scholarship tildeles studenter som er faglig sterke og som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det stilles heller ingen krav til hva du skal jobbe med etter studiet.

Søknadsfristen er 1. oktober 2017 for studiestart i 2018. Personer som allerede har kommet inn og starter høsten 2017 kan også søke samme frist. Fristene til mange av universitetene kan være opp mot et år før du skal reise ut.

Meld deg på

Meld deg på infomøte 20. april ved å sende en epost med navn, trinn, hvilke studieprogrammer og universiteter du kunne tenke deg å søke på til: jakob.aure@akerscholarship.no innen torsdag 20. april.

Velkommen!

Les mer om stipendprogrammet på Aker Scholarship og på Facebook: Aker Scholarship

Aker Scholarship / Forskerlinjen
Publisert 19. apr. 2017 13:35 - Sist endret 20. apr. 2017 00:36