Bokprat: Gleden med skjeden

Møt medisinstudentane og forfattarar av boka "Gleden med skjeden", Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl i samtale med Anne Kveim Lie, førsteamanuensis ved Det medisinske fakultet. Lett servering, boksalg og boksignering frå kl 15.30. Bokpraten startar kl 16.00.

Bokprat frå kl 16.00

Velkommen til bokprat om «Gleden med skjeden», med Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl; medisinstudentar og forfattarar av «Gleden med skjeden» i samtale med Anne Kveim Lie, førsteamanuensis ved Det medisinske fakultet.

Lett servering, boksalg & boksignering frå kl 15.30

Det blir lett servering, moglegheit for å kjøpe boka og få den signert av forfattarane.

Om forfattarane

Ellen Støkken Dahl og Nina Brochmann er legestudentane bak den populære bloggen Underlivet. Dei har i flere år jobba med seksuell helse, både som undervisarar og helsepersonell.

Om Anne Kveim Lie

Anne Kveim Lie er utdanna lege og idèhistorikar og er førsteamanuensis i medisinsk historie ved Avdeling for samfunnsmedisin og global helse. Anne Kveim Lie vart i 2016 kåra til ein av ti fantastiske formidlere i Morgenbladets kåring.

Hjarteleg velkommen!

Publisert 13. feb. 2017 13:26 - Sist endret 13. feb. 2017 13:26