Informasjonsmøte om utveksling for medisinstudenter

Har du lyst til å reise på semesterutveksling? Enten du har bestemt deg for å studere et semester i utlandet - eller bare er nysgjerrig på hvordan det foregår - på informasjonsmøte får du svar på det du lurer på!

Nysgjerrig på utveksling? Kom på infomøte, hør andres opplevelser og få svar på det du lurer på. Foto: Andrè P Pereira

Vi inviterer til informasjonsmøte om utveksling for medisinstudenter. Studenter fra alle moduler er velkomne! Det blir generell informasjon, mulighet til å treffe studenter som har vært på utveksling og innreisende fra eksterne fakulteter.

Program:

• 15:00 - Pizza og mineralvann
  • 15:30 - Presentasjon om utveksling
  • 16:00 - Studenter som utvekslet forteller om sine utvekslingsopphold
  • Etterpå er det mingling til kl 18

Vi serverer pizza og forfriskninger til møtet.

Her kan dere treffe tidligere utvekslingsstudenter fra Det medisinske fakultetet.

I tillegg vil Studieveiledningen og koordineringsansvarlige for utveksling ved fakultetet være tilstede til å svare på spørsmål rundt utveksling.

Søknadsfristen er 15.september, så benytt sjansen til å få svar på dine spørsmål rundt utveksling! Ønsker du å søke utveksling for våren 2019? Se utveksling ved medisinstudiet

Velkommen til en internasjonal ettermiddag!

Det medisinske fakultet
Publisert 19. des. 2017 15:20 - Sist endret 28. aug. 2018 09:20