Aker Scholarship informasjonsmøte

Aker Scholarship er et stipend for deg som ønsker å reise ut for å ta en mastergrad eller ph.d. ved et av verdens ledende universiteter. Stipendet ønsker søkere fra alle fagfelt og kvinnelige studenter oppfordres spesielt til å søke.

Kort om stipendordningen

Aker Scholarship støtter master- og doktorgrader innenfor alle fagfelt ved ni av verdens ledende universiteter: Harvard, Caltech, MIT, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS). Som Aker Scholar får du finansiering som supplerer andre støtteordninger. Du vil normalt ikke pådra deg studielån under oppholdet. Du vil også få viktig bistand i søknadsprosessene til universitetene som ofte kan være kompliserte.

Aker Scholarship tildeles studenter som er faglig sterke og som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det stilles heller ingen krav til hva du skal jobbe med etter studiet.

På informasjonsmøtet vil du få høre mer om stipendet og hva de ser etter.

Meld deg på informasjonsmøtet

Sted: Via Zoom (link vil bli sendt ut til alle påmeldte)

Link til arrangementet på Facebook

Søknadsfrist for å søke stipend til høsten 2021: 26. september 2020.

Mer informasjon på Aker Scholarship sine nettsider og Facebook.

Spørsmål? Kontakt Vilde Bonsak i Aker Scholarship: vilde.bonsak@akerscholarship.no

Publisert 1. sep. 2020 15:47 - Sist endret 1. sep. 2020 15:47