Informasjonsmøte om utveksling på medisinstudiet

Vil du reise på utveksling? Nysgjerrig på mulighetene og hvilke land du kan studere i? Kom på infomøte på zoom! Åpent for alle medisinstudenter.

Bildet kan inneholde: smil, landformer langs kysten og havet, turisme, plantsamfunn, fritid.

Et semester utenlands gir erfaring og opplevelser for livet. Foto: Helene Rontèn

Enten du allerede har bestemt deg for å reise på utveksling, eller du bare er nysgjerrig på hvordan dette foregår, kom på informasjonsmøte om utveksling for medisinstudenter.

Studenter fra alle moduler på medisin er velkomne!

Program med omtrentlige tider:

• 15:30-16:00 - Presentasjon om utveksling av utvekslingskoordinator Cecilie Krogh
  • 16:00-16:45  - Studenter deler sine erfaringer fra utveksling
  • 16:45-17:00 - Spørsmål. Her kan du spørre om alt du lurer på!

Møtet kommer tett opptil søknadsfristen som er 15. februar.  Ønsker du å søke utveksling for høsten 2021 - se informasjon her.

Velkommen til en internasjonal aften på zoom! Epost med zoom-lenke sendes til alle relevante kull uken før møtet.

Publisert 18. jan. 2021 14:40 - Sist endret 18. jan. 2021 14:40