Informasjonsmøte om utveksling på medisinstudiet

Vil du reise på utveksling? Nysgjerrig på mulighetene og hvilke land du kan studere i? Kom på infomøte på zoom! Åpent for alle medisinstudenter.

Bildet kan inneholde: smil, landformer langs kysten og havet, turisme, plantsamfunn, fritid.

Et semester utenlands gir erfaring og opplevelser for livet. Foto: Helene Rontèn

Enten du allerede har bestemt deg for å reise på utveksling, eller du bare er nysgjerrig på hvordan dette foregår, kom på informasjonsmøte om utveksling for medisinstudenter.

Studenter fra alle moduler på medisin er velkomne!

• Møtet kommer tett opptil søknadsfristen som er 15. februar.  Ønsker du å søke utveksling for høsten 2022 - se informasjon her.

Velkommen til en internasjonal aften på zoom! Epost med zoom-lenke sendes til alle relevante kull uken før møtet.
Publisert 6. jan. 2022 13:39 - Sist endret 6. jan. 2022 13:39