English version of this page

Allmøte med foredrag om covid-19 med Gunnveig Grødeland

11. november blir det allmøte med foredrag av vaksineforsker Gunnveig Grødeland. Følg med på din student-e-post med invitasjon til allmøtet.

dame ved vegg

Vaksineforsker Gunnveig Grødeland har vært eksperten mediene har henvendt seg til. Hun er aktuell med podcasten Vaksinepodden. Foto: Yngve Vogt, UiO

Studiedekanene har invitert vaksineforsker Gunnveig Grødeland til å holde et foredrag om covid-19 på et allmøte for alle studentene på MED onsdag 11.november fra klokken 17.00-18.00

Gunnveig Grødeland er forsker på Avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin ved Universitetet i Oslo. Hun har det siste halve året uttalt seg mye i media om hvorfor det tar så lang tid å utvikle en vaksine mot koronaviruset.

I etterkant av møtet vil det bli informasjon fra studentene om gruppen som skal arbeide med studentmedvirkning på fakultetet, samt om andre saker fra studenter og studieledelse.

Møtet er for alle studenter ved fakultetet og vil bli holdt på engelsk.

Publisert 3. nov. 2020 15:20 - Sist endret 4. nov. 2020 16:12