English version of this page

To meters avstand på lesesalene

Kjære alle studenter på Det medisinske fakultet

Som det fremgår av eposten fra rektor nedenfor, blir det krav om to meters avstand på våre lesesaler fra torsdag 25.3. Dette gjelder alle lesesalene på Domus Medica, Helsam og  sykehusene. 

Vi er i gang med å endre merkingen på lesesalene. Lesesalene på Domus Medica er derfor stengt. Bookingsystemet blir oppdatert med tilgang til booking av lesesalsplasser så snart merkingen er ferdig.  Dere vil få beskjed i Mine Studier.

I en tid med økt smittetrykk er det ekstra viktig at alle følger smittevernreglene. Der det ikke er mulig å  holde to meters avstand, må dere bruke munnbind. På OUS er det nå krav om å alltid bruke munnbind når man beveger seg rundt på sykehuset.

Vi anbefaler at studenter som oppholder seg på universitetet eller sykehusene, følger UiOs oppfordring om å ta hurtigtest på Blindern to ganger i uken. Husk at du skal fortsette å følge alle smitteverntiltak selv om du får negativt test.

Det er krevende at vi stadig får nye utfordringer, og vi forstår at mange nå er lei av å ikke ha en normal studietid. Vi takker for at dere har fulgt godt opp alle endringene som har kommet dette semesteret, og vi håper at det kan bli mindre restriksjoner utover våren. Vi håper dere rekker å nyte våren litt i påskeuken. God påske til dere alle!

Hilsen

Studiedekanene, Elin O. Rosvold og Eivind Engebretsen

 

Epost til studenter 24.03.21

Kjære student

Denne uken åpnet vi lesesalene i Eilert Sundt, Sophus Bugge, Vilhelm Bjerknes, Domus Juridica og masterlesesalsplasser og vi ser at dere setter pris på tilbudet. Vi tilpasser nå lesesalene til ny anbefaling fra regjeringen om at det skal være to meters avstand mellom mennesker.

Lesesalene blir åpne mandag til onsdag i påskeuken. Vi har også et tilbud skjærtorsdag og 2.påskedag Book her:

De som har bestilt denne uken, må legge inn en ny bestilling. Se åpningstider som oppdateres her

Masterstudenter som har tilgang til bygg med kort og kode har tilgang hele påsken. For tilgang til Domus Juridica gis det egen informasjon fra fakultetet.

Teststasjonene

Teststasjonene i Frederikkebygningen og Professorboligen er åpne til og med 31.mars. Se åpningstider her

Jeg vil takke dere for forståelse og tålmodighet i denne situasjonen med mange endringer. Nå er det snart påske og enten dere bruker noen av dagene til ekstra studieinnsats eller bare tar fri, så ønsker jeg dere en riktig god påske!

Vennlig hilsen

Rektor Svein Stølen

Publisert 25. mars 2021 11:06 - Sist endret 25. mars 2021 11:08