GraphPad

Slik bestiller du og installerer GraphPad. Lisensen utløper februar 2019.

Bestilling av GraphPad

Bestillingen skal utføres av klinikkens bestiller / rekvirent. Ta derfor kontakt med din bestiller på din klinikk. Du ser at registreringen er fullført når GraphPad er synlig i Software Center og på Winprog / Macprog.uio.no, og da kan programmet tas i bruk.

Stasjonære kontor pc'er på kablet UiO nett og laptoper med Windows 10

• Trykk på startmenyen og søk på "Software Center".
  • Bla deg frem til eller søk opp Graphpad Prism 7 og installer. Dette krever ikke administrator rettigheter.

Frittstående laptoper med Windows 7 og administrator rettigheter

• Gå til nettsiden winprog.uio.no, logg inn og trykk på GraphPad rubrikken.
  • Hvis du ikke har installert GraphPad Prism 7, last ned installasjonsfilene fra lenken under Download og installer.
  • Dersom du har installert GraphPad eller har det installert fra tidligere av, følg instrukser som angitt under Reactivation of GraphPad.
  • Start Prism 7. Programmet skal nå starte som normalt med oppdatert lisens.

Publisert 16. feb. 2016 14:01 - Sist endret 24. juni 2019 12:28