GraphPad

Slik bestiller du og installerer GraphPad.

Lisensen blir automatisk fornyet til du sier opp.

Bestilling av GraphPad

Bestillingen skal sendes til innkjop@klinmed.uio.no

Du må du inkludere fullt navn, UiO brukernavn og UiO e-postadresse til brukeren av lisensen, samt UiO Kontostreng for betaling (Koststed og Delprosjekt)

Du ser at registreringen er fullført når GraphPad er synlig i Software Center og på Winprog / Macprog.uio.no, og da kan programmet tas i bruk.

UiO installerte stasjonære maskiner og laptoper med Windows 10

• Trykk på startmenyen og søk på "Software Center".
  • Bla deg frem til eller søk opp  Prism og installer. Dette krever ikke administrator rettigheter.
Publisert 16. feb. 2016 14:01 - Sist endret 17. mars 2022 22:30