English version of this page

Elektronikkverkstedet

Elektronikkverkstedet tilbyr reparasjon, ombygging og produksjon av elektronikk når det anses som økonomisk og tidsmessig fornuftig.

Skjema Snurrebord

Verkstedet har utstyr for å måle CO2, lufthastighet og -fuktighet og batteriers tilstand (alt fra knappeceller til mindre blybatterier). Det har også utstyr som gjør at det kan være behjelpelig med å logge temperatur og 3-fase vekselspenning og -strøm.

For øvrig finnes måleinstrumenter som er standard på elektronikkverksteder, samt utstyr for å sjekke den elektriske sikkerheten på apparatur. Det finnes også utstyr for å kunne utføre enklere mekanisk arbeid.

Verkstedet er behjelpelig med å bytte backupbatterier i ultrafryserne. Disse batteriene kjøpes inn for brukernes regning. For øvrig finnes de mest brukte småbatteriene på lager, og de skiftes / deles ut uten at enhetene belastes. Elektronikkverkstedet står også for tilkobling av alarmkablene mellom ultrafryserne og Vaktsentralen.

Ellers bistår verkstedet med likt og ulikt som har tilknytning til fagområdet elektronikk (og til en viss grad elektro) ­– og annet der det er nødvendig.

Publisert 23. nov. 2015 13:01 - Sist endret 4. apr. 2018 10:18