Videoserie om medisinsk innovasjon

Waleed Majeed (20) er medisinstudent på 4. semester. Waleed har søkt på vegne av Studentforeningen for medisinsk innovasjon (SMI), hvor han sitter i styret som økonomiansvarlig.

Styret i SMI, fra venstre: Kaisa Filtvedt, Waleed Majeed, Lise Andrea Arge, Vebjørn Andersen, Vilde Hjelle Olsen, Feben Tecklzig og Helene Gråbø. Foto: SMI

Hva går prosjektet ut på?

Vi skal lage en serie med korte videoer hvor vi ønsker å formidle hvorfor satsning på teknologi og innovasjon i helsevesenet er bærekraftig. Vi tenker dette er et tema det er viktig at helsefagstudenter kjenner til, for slik å kunne være med på å utvikle en bærekraftig framtid for helsevesenet. Ved å drive folkeopplysning om temaet håper vi å bidra til økt engasjement og interesse for innovasjon og teknologi i helsevesenet.

Hvorfor ønsket dere å søke på SHE-stipend?

Som forening er teknologi og innovasjon noe vi brenner for, og SHE-stipendene gir oss en fantastisk mulighet til å drive med den folkeopplysningen vi ønsker.

Hva ønsker dere å oppnå med prosjektet?

Drømmescenarioet er jo at vi med videoene senker terskelen for helsefagstudenter som ønsker å satse på innovasjon og teknologi i helsevesenet. Med videoene ønsker vi å vise at som helsefagstudent har vi unik innsikt i hva slags teknologi helsevesenet trenger og at vi har mye å bidra med i utviklingen av slik teknologi.

 

Intervjuet av Oline Marie Sæther.

Publisert 23. sep. 2020 11:59 - Sist endret 28. sep. 2020 14:53