English version of this page

index

Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: signage, font, vis reklame, teknologi, skilt. Hva er bærekraft? 25. mai 2022

Begrepene bærekraft og bærekraftige løsninger brukes i mange ulike sammenhenger. Hvordan skal vi forstå og bruke dem på en meningsfull måte? Dette skal Oslo Medical Corpus gi oss svaret på.

• Bildet kan inneholde: smil, himmel, tre, frakk, motorkjøretøy. Rapport om klima og bærekraft i helseutdanningene 18. feb. 2022

Klima- og miljøendringer er en stor samfunnsutfordring og blant de største truslene for folkehelsen. En fersk rapport viser hvordan temaene kan inkluderes i landets helseutdanninger.

1. juni 2022 12:0013:00, Zoom and SHEs office

In the first 18 months of the pandemic Aotearoa New Zealand, a country of 5 million, registered just 50 deaths from Covid and recorded an improvement in life expectancy.

2. juni 2022 14:0016:00, Scene HumSam and online

The COVID-19 pandemic has infected at least 500 million people and killed more than six million. How can we learn from these events and develop a complete pandemic preparedness and response system? What role can universities and university alliances play?

SHE-nytt

• SHE-nytt bilde med logo SHE-nytt uke 26 24. juni 2021

SHE har mottatt forskningsmidler i et tverrfaglig prosjekt med Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet. I tillegg kan du lese om flere spennende forskningsprosjekter. Vi ønsker alle en god sommer!

• Bildet kan inneholde: font, gress, skilting, triangel, symbol. SHE-nytt uke 9 10. mars 2021