English version of this page

Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

• Bildet viser en kvinne med hestehale ikledd labfrakk, som holder reagensrør Vi bør bruke mer av fisken til menneskemat 4. mai 2022

I Norge blir en tredjedel av fisken vi produserer brukt til dyrefor. Denne kan med fordel heller bli spist av mennesker, og gi deg mer B12 og selen, viser en ny studie.

• Bildet viser en kvinne med briller som holder på med en pinsett og verktøy på et lite apparat som er skrudd fast Du er faktisk en mattenerd 2. mai 2022

Synes du det er imponerende når NASA beregner en raketts bane med tid og fart? Hjernen din har en «nerdesentral» som gjør enda mer kompliserte beregninger, viser en ny studie.

9. juni 2022 17:0020:00, Forum auditorium, Oslo Science Park

Welcome to the second Life Science Growth House innovation hangout – a new meeting place for academia and industry. This hangout is a collaboration with the Association of the Pharmaceutical Industry in Norway (LMI). Topic: Tomorrow’s medicine – advanced therapies, cell therapy, precision medicine and nuclear medicine.

19. juni 2022 16:0020. juni 2022 13:00, downtown Oslo Sunday and Oslo Science Park Monday

Are you a MSc or PhD student at the University of Oslo with an engagement for solving environmental challenges? Do you want to connect with international fellow students to expand your network? Then you should not miss out on this unique opportunity. Limited number of places. Sign up by 31 May to apply for a place.

Utlysning av midler

Finn utlyste forskningsmidler, stipender og priser.