Forskningsarrangementer

Kommende 5 dager

23 mai
Tid og sted: 23. mai 2019 18:00 - 20:00, Store auditorium, Ullevål sykehus

NORMENT inviterer til åpent kveldsseminar om forskning på schizofreni og bipolar lidelse. Hva vet vi om årsakene til at noen blir syke? Hvordan spiller arv og miljø sammen i utviklingen av slike lidelser?

24 mai
Tid og sted: 24. mai 2019 12:00 - 13:00, Møterom 2. etg. Forskningsveien 7

Forenkling av standardisert CCRT*-metode? Kan en forenklet standardisert metode for å formulere hovedkonflikten i pasientens relasjonsmønster brukes av klinikere i vanlig praksis, i supervisjon, i opplæring, og i forskning?

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 27. mai 2019 10:15, Auditoriet, Øyeavdelingen (bygg 36), Ullevål sykehus, Kirkeveien 166

MD Meeta Pathak at Institute of Clinical Medicine will give a trial lecture on the given topic: The optics of the eye are not always perfect. Refractive errors and options for their management during the course of life

Tid og sted: 27. mai 2019 10:15, Blå auditorium, Rikshospitalet

Cand.med. Tonje Reier-Nilsen at Institute of Clinical Medicine will give a trial lecture on the given topic: "Atopic eczema in children, diagnosis and treatment".

Tid og sted: 27. mai 2019 10:15, Grønt Auditorium, Rikshospitalet

Cand.med. Hilde Margrethe Norum at Institute of Clinical Medicine will give a trial lecture on the given topic: “Preoperative assessment and perioperative treatment in patients with heart failure undergoing planned and extensive non-cardial surgical procedure”.

Tid og sted: 27. mai 2019 13:15, Auditoriet, Øyeavdelingen (bygg 36), Ullevål sykehus, Kirkeveien 166

MD Meeta Pathak at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Ex vivo culture of limbal cells for the treatment of limbal stem cell deficiency” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

Tid og sted: 27. mai 2019 13:15, Blå auditorium, Rikshospitalet

Cand.med. Tonje Reier-Nilsen at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “High-dose oral immunotherapy in children with anaphylaxis to peanut” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).