Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

• colourbox19610877-storta Nytt håp for kaptein Voms stortå 9. okt. 2018

Ny behandling av urinsyregikt senker urinsyrenivået i kroppen. Dette kan beskytte podagra-pasienter mot nye anfall.

• drew-hays-168905-unsplash Hva gjør vi med alle selvmordene? 12. sep. 2018

Over 600 mennesker dør årlig i selvmord i et av verdens beste land å leve i. Hva kan vi gjøre for å redusere selvmordstallene?

Arrangementer

16. nov. 2018 13:15 , Rødt auditorium, Laboratoriebygningen (bygg 25), Ullevål sykehus

Cand.med. Cecilie Heramb at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis Hereditary breast cancer in South-Eastern Norway. BRCA1/2- testing of breast cancer patients. Mutation spectrum and potential modifiers in Norwegian BRCA1/2 carriers for the degree of PhD.

16. nov. 2018 13:15 , Auditorium, Nye Nord, Akershus universitetssykehus

Cand.med. Peder Aabel at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Exploring the Molecular Phenotype and Specificity of Cultured Human Tympanic Membrane Keratinocytes” for the degree of PhD.