SHE-nytt uke 9

Bildet kan inneholde: grønn, rektangel, gest, font, tre.

Årsrapporten er klar!

Vi har utviklet vår første og omfattende årsrapport som oppsummerer alle aktiviteter siden oppstarten i juni 2020: SHE - Annual Report 2020

Podkast med lyttere fra hele verden

Dan Banik leder arbeidspakke 3. Hans podkaster har lyttere i 135 land.
Her kan du lytte.

SHE skal koordinere landsomfattende prosjekt

Kronikk i Khrono ble skrevet av Heggen, Engebretsen, Rosvold og Gladhaug som svar til Klimaaktivistene. SHE har nå fått i oppdrag å koordinere en arbeidsgruppe på tvers av de fire universitetene hvor Anne Kveim Lie har takket ja til å lede arbeidsgruppa.

Søknader til mer forskning

Fire søknader er sendt til Norges forskningsråd med tema:

• The politics of evidencevand vaccine hesitancy
  • Geneaology of evidence-based medicine
  • Epidemic surveillance
  • Promoting sustainable antibiotic practices

Nyansatte i SHE

Fire studenter er ansatt til å drive studentinvolvering i arbeidspakke 5: Siri Hundstad (leder i 6 mnd), Martin Aagard, Mathilde Røed Jørgensen og Ritika Sharma.

Trine Kleven er fast ansatt i SHE. Hun skal dele arbeidstiden med å være administrative koordinator for Circle U (WP5: Socially-engaged Education and Research).

Eivind Engebretsen leder arbeidspakken. Circle U er rektors nye storsatsning på en europeisk universitetsallianse mellom 7 universiteter. Bærekraftsmålene er premissleggende for satsningen. Dere kan lese mer om Circle U her.

Neste arrangement

SHEtalks 25. mars kl. 12.00-13.00: «How much health can a tonne of carbon buy?” by PhD Research Fellow Anand Sing Bhopal, University of Bergen. SHEtalks er SHEs åpne lunsjforedrag på torsdager – lages i samarbeid med KNOWIT.

SHE-nytt er et nyhetsbrev fra Centre for Sustainable Healthcare Education (SHE). Vil du abonnere på SHE-nytt kan du melde deg på her. Hvis du er styremedlem er du meldt på nyhetsbrevet automatisk. Du som abonnerer på SHE-nytt som enkeltperson kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å avregistrere deg her. Følg også med på nyheter fra SHE på Facebook, TwitterInstagram og YouTube.

Publisert 10. mars 2021 10:08 - Sist endret 24. juni 2022 08:28