English version of this page

Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

• klebsiella-pneumoniae-bacterium-niaid-flickr-660x Multiresistente bakterier kan bekjempes med statistikk 13. mars 2017

Resistens fører til at bakterier som i dag er ufarlige kan bli livstruende igjen, slik de var for hundre år siden før Alexander Fleming oppdaget penicillin.

• suntan-660 Solariumbrukere får føflekkreft tidligere 12. jan. 2017

Solariumbrukere har ikke bare økt risiko for å utvikle føflekkreft, men de får også diagnosen tidligere i livet enn dem som ikke bruker solarium, viser en stor norsk studie publisert av Avdeling for biostatistikk ved Universitetet i Oslo.

3. apr. 2017 12:00 - 13:00 , Runde auditorium, IMB, Domus Medica

We invite all to join the Institute of Basic Medical Sciences' celebration of the newly granted Norwegian Center of Excellence (SFF).

4. apr. 2017 10:15 , Gamle festsal, Urbygningen, Karl Johans gate 47, Oslo

M.Sc. Line Victoria Moen ved Institutt for medisinske basalfag avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Regulation of pre-mRNA splicing in immunity and cancer