English version of this page

Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

• lindagruppe Trening på sprøyte 13. sep. 2017

Ny forskning gir nye muligheter for dem som er for syke til å trene.

• fett-barn-colourbox8164263-660 Så enkelt får barnet ditt rett type fett 7. aug. 2017

Vi blir mer og mer usikre på hva slags fett, og hvor mye av det vi bør spise. Her er de nye kostrådene om fett, hvilken type og mengde, som er best for barn.

Arrangementer

10. okt. 2017 11:30 - 14:00 , The Norwegian Academy of Science and Letters – DNVA, Drammensv 78, 0271 Oslo

The Nansen Neuroscience Lectures (NNL) are organized in conjunction with Fridtjof Nansen’s birthday to commemorate his fundamental contribution to neuroscience. The NNL are given by speakers selected from the top tier of neuroscience research.

Open to public, no charge

30. okt. 2017 - 31. okt. 2017 , Soria Moria Hotel and Conference Center

Open to all researchers, clinicians, industry representatives, patient groups and others with an interest in stem cell biology, research and applications.