English version of this page

Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

• suntan-660 Solariumbrukere får føflekkreft tidligere 12. jan. 2017

Solariumbrukere har ikke bare økt risiko for å utvikle føflekkreft, men de får også diagnosen tidligere i livet enn dem som ikke bruker solarium, viser en stor norsk studie publisert av Avdeling for biostatistikk ved Universitetet i Oslo.

• neuron-factory-740x The Neuron Factory 26. sep. 2016

3D-printing av menneskevev er ikke lenger Science Fiction, det er fakta. Nasjonalt senter for stamcelleforskning lanserer nå en ny plattform som kan produsere menneskelige nerveceller til forskningsformål.

1. mars 2017 10:15 , Ullevål sykehus 25 laboratoriebygn.: Rødt auditorium 1.et

M.Sc. Nicolai Andre Lund-Blix ved Institutt for medisinske basalfag avholder prøveforelesning over oppgitt emne: The etiology of type 1 diabetes - environmental and genetic factors.

1. mars 2017 13:15 , Ullevål sykehus 25 laboratoriebygn.: Rødt auditorium 1.et

M.Sc. Nicolai Andre Lund-Blix ved Institutt for medisinske basalfag vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Early nutrition and risk of type 1 diabetes.