Kurs i kvalitative metoder

For andre gang arrangerte NAFALM kurs om kvalitative metoder i Bergen. Ansvarlig for kurset var som forrige gang Kirsti Malterud og UiB.

Fornøyde deltakere på kurs i Bergen

Mandag 18. april 2016 var det igjen tid for NAFALM kurset «Kvalitative metoder i allmennmedisinsk forskning». Kurset arrangeres i Bergen og samler både norske og utenlandske deltakere. Denne gangen var det 14 engasjerte deltakere fra Norge og Danmark. Kurskomiteen bestående av Kirsti Malterud, Ann Dorrit Guassora, Anette Graungaard og Torgeir Gilje Lid ledet kursdeltakeren gjennom 3 innholdsrike dager. Hver dag var kursdeltakerne samlet til korte undervisningsbolker etterfulgt av interessante diskusjoner. Hovedfokuset hver dag var lange gruppearbeid, med fokus på deltakernes pågående kvalitative forskningsprosjekter.

Litt sosialt var det også tid til, og tirsdagen gikk vi ut sammen og spiste middag. En fin mulighet til å bli bedre kjent. NAFALM er stolt av å få arrangere dette kurset, og vi takker kurskomiteen for god gjennomføring og kursdeltakerne for god innsats gjennom hele kurset.

Av Elin Christine Gundersen
Publisert 25. apr. 2016 11:43