English version of this page

Nasjonal forskerskole i allmennmedisin - NAFALM

Forskerskolen supplerer den eksisterende ph.d-utdanningen ved de medisinske fakultetene i Norge ved å gi forskerutdanning spesielt rettet mot det allmennmedisinske fagfeltet.

Søknad og opptak

Vi har opptak en gang per år. Du må være tatt opp, eller planlagt tatt opp, ved ph.d-programmet på ditt hjemmeuniversitet.

Søknadsfrist i 2022 er 1.juni

 

Kontakt oss

Kurs og seminarer

13. sep. 202215. sep. 2022, Grand Hotel Terminus

 

International Courses

PhD students are encouraged to attend international courses. NAFALM wishes to give an overview of international courses relevant for PhD students in general practice research.

NAFALM-nytt

  • Bildet kan inneholde: vann, himmel, vannforsyning, bygning, innsjø. Nyheter fra NAFALM 2021

    2021 var det siste året NAFALM var finansiert av NFR. Til tross for pandemien så fikk vi en tilnærmet normal høst og fikk gjennomført de aktivitetene vi hadde planlagt. Les mer i årets nyhetsbrev.

  • Bildet kan inneholde: sosial gruppe, team, turisme, samfunnet, himmel. Nyheter fra NAFALM våren 2020

    Det har vært en rar og annerledes vår også for Forskerskolen. Les om hva vi allikevel har fått til og om våre planer for høsten i vårens nyhetsbrev.

  • Bildet kan inneholde: laptop, læring, datamaskin, teknologi, elektronisk apparat. Reisebrev fra Melbourne del 2 - Koronaversjonen

    Katrina Tibballs tok i september med seg familien til Melbourne for et 10 måneders forskningsopphold. I sitt ferske nyhetsbrev forteller hun om hvordan både skogbranner og korona-pandemien har endret hverdagen deres, og hvordan Australia håndterer pandemien.