NAFALM-seminaret 2017

I tre dager i september var nye og gamle studenter, alumni og veiledere samlet på Leangkollen hotell i Asker for det årlige NAFALM-seminaret.

Kull 2017

Som alltid ble det tre intense dager med kurs, presentasjoner og møter, men det ble også tid til å bli bedre kjent med hverandre.

De nye NAFALM-studentene, kull 2017, startet sitt program tirsdag formiddag med kurset Allmennmedisinsk forskningsformidling. Her får de en innføring i kunsten å formidle egne forskningsresultater. Onsdag formiddag sluttet resten av studentene seg til seminaret, sammen med en gruppe veiledere og alumni-studenter.

Foto: Per Hjortdahl

Programmet var tettpakket, med separate sesjoner for alle gruppene onsdag ettermiddag. Onsdag kveld samlet imidlertid alle deltakerne seg for postersesjon og senere middag med utdeling av diplomer til avgangsstudentene.

Foto: Per Hjortdahl

Torsdag morgen ble de separate sesjonene avsluttet før alle samlet seg til årets fellesforelesning. Foredragsholder i år var Anna Stavdal, president i WONCA Europe. Temaet for forelesningen hennes var "Wonca og allmennmedisinsk forskning". Årets seminar ble avsluttet med avgangsstudentenes minidisputaser.

 

Publisert 31. okt. 2017 11:10 - Sist endret 20. des. 2017 10:04