English version of this page

Forsknings­arrangementer

Kommende 5 dager

i dag juni
Image may contain: Hair, Face, Glasses, Chin, Eyewear.
Tid og sted: 26. juni 2019 13:15, Runde auditorium, Domus Medica

Dipl.Psych. Yvonne Anne Michel at Institute of Health and Society will be defending the thesis “Methodological challenges when measuring and valuing health” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

Image may contain: Face, Photograph, Facial expression, Chin, Eyebrow.
Tid og sted: 27. juni 2019 13:15, Rødt auditorium (2), Rikshospitalet (B), Sognsvannsveien 20

Cand.med. Elisabeth Ness at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Measuring psychodynamic process and change in psychotherapy” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

Image may contain: hair, chin, hairstyle, nose, smile.
Tid og sted: 27. juni 2019 13:15, Store auditorium, Akershus universitetssykehus

Cand.med. Zill-E-Huma Latif at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Long-Term Effectiveness, Psychiatric Distress and Chronic Pain in Opioid Dependent Individuals Receiving Treatement with Extended-Release Naltrexone” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 14. aug. 2019 10:30 - 12:00, MS Sunnhordaland

UiO og Digitalt liv presenterer ledende forskning som gir grunnlag for bedre løsninger i helsenæringen, for samfunnet og individet.

Tid og sted: 15. aug. 2019 12:00 - 13:00, MS Sunnhordaland

Stamceller er et ferskt forskningsfelt med mange muligheter. Det er potensiale for store gjennombrudd innen behandling av lidelser som diabetes 1, øyesykdommer, ALS, ryggmargsskader og revmatisme.

TBA
Tid og sted: 5. sep. 2019 14:30 - 15:30, Domus Medica, room TBA.

Speaker: Torben Martinussen, Professor, Section of Biostatistics, Dept. of Public Health, University of Copenhagen, Denmark.

Tid og sted: 8. okt. 2019 10:00 - 18:00, Soria Moria Hotell

Utredning og behandling av sanseproblemer etter hjerneskade og konsekvenser i et familieperspektiv

Tid og sted: 9. okt. 2019 - 10. okt. 2019, Soria Moria Hotell, Oslo

Rehabilitation towards future health and participation - an evidence-based strategy