English version of this page

Forsknings­arrangementer

Kommende 5 dager

i dag nov.
Bildet kan inneholde: tekst, font, illustrasjon, mønster, design.
Tid og sted: 19. nov. 2019 12:3015:30, Frederik Holsts hus,

Welcome to a new course in the statistical package Stata. The course is aimed at Ph.d. candidates, Post Doctors and Researchers in Medical Statistics and Epidemiology in general.

Image may contain: Glasses, Hair, Hairstyle, Chin, Forehead.
Tid og sted: 19. nov. 2019 13:15, Seminarrom 1 B2.U001, Rikshospitalet

MSc Pritam Bose at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Communication and Signal Transmission for In-body Cardiac Sensor Networks” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

21 nov.
Image may contain: Woman, Face, Hair, Skin, Facial expression.
Tid og sted: 21. nov. 2019 13:15, Hartvig Halvorsens auditorium, Diakonhjemmet, Diakonveien 12 (DBL-bygget)

MD Lena Kristine Bugge Nordberg at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Early rheumatoid arthritis: Clinical aspects of new classification criteria and modern treatment strategies” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

Image may contain: Woman, Eyebrow, Portrait, Chin, Smile.
Tid og sted: 21. nov. 2019 13:15, Auditorium, 1.et, Kreftsenteret, Ullevål sykehus

Cand.med. Tina Tellum at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Adenomyosis. Diagnosis and steps towards a molecular analysis.” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

22 nov.
Image may contain: Person, Hair, Face, Photograph, Eyebrow.
Tid og sted: 22. nov. 2019 13:15, Store auditorium (RHB2, 1003), Oslo University Hospital, Rikshospitalet, Sognsvannsveien 20

Flere kommende arrangementer

Image may contain: Glasses, Hair, Eyewear, Face, Glasses.
Tid og sted: 25. nov. 2019 13:15, Lille auditorium, Domus Odontologica

M.Sc Solveig Engebretsen at Institute of Basic Medical Sciences will be defending the thesis “Contributions to network science in public health” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

Image may contain: Top, Face, Hair, Eyebrow, Photograph.
Tid og sted: 25. nov. 2019 13:15, Blått auditorium, Rikshospitalet

Cand.med. Stine Fossum at Institute of Health and Society will be defending the thesis “Long-term cardiovascular risk in women with a history of hyperemesis gravidarum” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

Image may contain: Glasses, Chin, Glasses, Forehead.
Tid og sted: 25. nov. 2019 13:15, Auditoriet Øyeavdelingen, 1. etasje, bygning 36, Ullevål sykehus, Kirkeveien 166

Cand.med. Andreas Thorsrud at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Corneal collagen crosslinking: Studies on a treatment modality for progressive corneal ectasia” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

Illustrasjonsbilde av to eldre damer som sitter på en benk med en mannlig pleier. De smiler og er i godt humør.
Tid og sted: 26. nov. 2019 08:3015:00, Vika kino i Oslo, sal 2

Den årlige konferansen «Forskningsdagen» presenterer masteroppgaver og Phd.-arbeid med relevans for eldreomsorgen.

Image may contain: Glasses.
Tid og sted: 27. nov. 2019 12:0013:00, Runde auditorium R-105, Domus Medica tilbygg