Kommende 5 dager

18 aug.
Image may contain: Font, Slope, Triangle, Circle, Diagram.
Tid og sted: 18. aug. 2022 14:0015:00, Clarion Hotel Tyholmen, Lille Torungen

God helse for mennesker, dyr og for planeten er avgjørende for å nå bærekraftsmålene. One Health, eller Én helse, er en raskt voksende internasjonalt tverrfaglig strategi som anerkjenner at mennesker og dyrs helse er koblet til hverandre, og til miljøet.

Deltakerlogo Arendalsuka
Tid og sted: 18. aug. 2022 16:3018:00, Clarion Hotel Tyholmen, Arendal

Verdiskapingspotensialet i helsenæringen har fått økt oppmerksomhet i Norge, og rapporter over de siste fem årene viser en betydelig vekst. Vi bringer sammen aktørene langs helsenæringens verdikjede for å diskutere hvordan vi kan ta ut enda mer av potensialet for verdiskaping som ligger i denne sektoren.

Flere kommende arrangementer

Image may contain: Product, Fluid, Plastic bottle, Liquid, Gas.
Tid og sted: 23. aug. 2022 12:0013:00, Zoom

NCMM Associate Investigator Professor Thomas Arnesen, Department of Molecular Biology, University of Bergen and Department of Surgery, Haukeland University Hospital, will present his research as part of the NCMM Tuesday Seminar Series.

An illustration from the foyer of Georg Sverdrups hus with Circle U. Cafe written on it
Tid og sted: 25. aug. 2022 15:0016:00, Scene HumSam and online

Senior Minister Tharman Shanmugaratnam of Singapore reflects on the global governance reforms needed in light of a new confluence of global insecurities stemming from pandemics, the growing challenges of the global commons and a more polarised world.

sky, heaven, ocean, birds
Tid og sted: 26. aug. 2022 09:0012:30, Undervisningsrom 3 Georg Sverdrups hus, 3.etg

Are you a researcher or student at UiO interested in antimicrobial resistance (AMR), interdisciplinarity and One Health? Join this seminar of the INFRA network in August!

logo arne næss

Green Frontiers Festival and the Zapffe Prize ceremony.

Face, glasses, smile, grey hair
Tid og sted: 1. sep. 2022 13:3017:30, Abels Utsikt

Professor Trish Greenhalgh will receive the Honorary Doctorate from the University of Oslo. She will participate in an Open Seminar at Centre for Sustainable Healthcare Education (SHE) on Complexity in Action September 1 13.30-17.30.