Kristen Nyhamar

Bilde av Kristen Nyhamar
English version of this page
Brukernavn
Besøksadresse Klaus Torgårds vei 3 Sogn Arena 2. etg. 0372 Oslo
Postadresse Postboks 1078 Blindern 0316 Oslo

Arbeidsområder

• Jeg er en fullstack-utvikler med særlig kompetanse innen bioinformatikk, nettverksanalyse og systemadministrasjon i Linux. For UiO jobber jeg med å utvikle og drifte HELPs tekniske strukturer for e-læringsinnhold og andre driftssystemer som faller inn under gruppens virkeområde.

Bakgrunn

• Master fra NTNU i bioteknologi, studieretning systembiologi.
  • Jeg har programmeringserfaring med Python, C++, R, MATLAB, HTML og CSS og har tidligere jobbet med bruk av FBA, COBRA og sMOMENT innen GEM (genome-scale metabolic modeling).
  • Fra 2020 til 2022 jobbet jeg for NTNU COVID-19 Modeling Taskforce i Trondheim med innhenting og analyse av data til nettverksmodeller, for å beskrive COVID-19 smittedynamikk.
Emneord: Programmerer, Server- og driftstjenester, IKT og læring, IT-tjenester, IT-støtte til utdanning, Nett
Publisert 2. okt. 2023 10:58 - Sist endret 3. apr. 2024 10:49