Aktuelle saker

• Lokale rutiner for gjenåpning av Domus Medica 19. mai 2020

Gjelder for: Alle ansatte og tilknyttede ved IMB som befinner seg på Domus Medica, samt forskerlinjestudenter og masterstudenter med dispensasjon som er på lab. Besøkende til Domus Medica skal følge IMBs retningslinjer for smittevern.

Gyldig fom. 18. mai 2020, oppdatert 30. juni, gjelder til og med 17. august 2020, eller inntil annen beskjed kommer fra instituttledelsen ved IMB

• anne-simonsen-bredde-w660 Simonsen utnevnt til medlem av EMBO 7. juli 2020

Medlemskap i EMBO tilbys fremragende forskere innen livsvitenskap etter grundig fagfellevurdering. Anne Simonsen blir Norges tiende medlem.

• imb-inngang-nord Åpningstider og bemanning ved IMB sommeren 2020 1. juli 2020

Her følger litt praktisk informasjon om åpningstider og tilgjengelighet på sommeren.

• skjermbilde-zoom-allmote-30-april Nytt digitalt allmøte ved IMB 30. apr. 2020

IMB gjentok suksessen og arrangerte et nytt digitalt allmøte torsdag 30. april. 136 deltakere logget inn i løpet av møtet.