Aktuelle saker

• Lokale rutiner for gjenåpning av Domus Medica 19. mai 2020

Gjelder for: Alle ansatte og tilknyttede ved IMB som befinner seg på Domus Medica, samt forskerlinjestudenter og masterstudenter som jobber i laboratorieareal til forskningsgrupper. Besøkende til Domus Medica skal følge IMBs retningslinjer for smittevern.

Gyldig fom. 18. mai 2020, oppdatert 30. juni, gjelder til og med 31. august 2020, eller inntil annen beskjed kommer fra instituttledelsen ved IMB

• forsker-lab-507 Provide summer research projects for students in life sciences 10. des. 2020

UiO:Life Science will fund educational summer research projects for 40 students between April and September 2021 for students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at UiO. We now invite you to suggest projects for one or two students. The application deadline is 1 February 2021.

• livsvitenskapstomta_studenter_660_371 Apply for summer research project in life science 2021 10. des. 2020

UiO:Life Science will fund 40 educational summer research projects for students between April and September 2021. Students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at the University of Oslo are eligible to apply. The first 100 students to register will be admitted to a digital matchmaking on 9 March.

• maria-skytioti-200 Marie Spångberg-prisen til Maria Skytioti 2. des. 2020

Tidligere stipendiat Maria Skytioti i Maja Elstads forskergruppe er tildelt Marie Spånberg-prisen for 2020 for en artikkel som ble skrevet som del av doktorgraden. IMB gratulerer!