Arrangementer ved SERAF

Kommende arrangementer

Tid og sted: 14. okt. 201915. okt. 2019, Frederik Holsts hus, Auditorium 124, Ullevål sykehus, Kirkeveien 166

SERAF avholder universitetskurs i rusmiddelmedisin over til sammen fire dager. Kurset er delt opp i en grunnlagsmodul og en behandlingsmodul. Kurset tar sikte på å øke kompetansen i behandling og oppfølging av pasienter med rusmiddelrelaterte problemer.

Tid og sted: 4. nov. 20195. nov. 2019, Frederik Holsts hus, Auditorium 124, Ullevål sykehus, Kirkeveien 166