Arrangementer ved SERAF

Kommende arrangementer

Bildet kan inneholde: skjorte, bord, stol, skrivebord, t skjorte.
Tid og sted: 20. okt. 202121. okt. 2021, Rødt auditorium, Laboratoriebygningen (25), Ullevål sykehus, Kirkeveien 166

SERAF avholder universitetskurs i rusmiddelmedisin over til sammen fire dager. Kurset er delt opp i en grunnlagsmodul og en behandlingsmodul. Kurset tar sikte på å øke kompetansen i behandling og oppfølging av pasienter med rusmiddelrelaterte problemer.

Bildet kan inneholde: skjorte, bord, stol, skrivebord, t skjorte.
Tid og sted: 3. nov. 20214. nov. 2021, Grønt auditorium, Laboratoriebygningen (25), Ullevål sykehus, Kirkeveien 166