Aktuelt ved SERAF

Aktuelle saker

Arrangementer

• colourbox1070471-small Universitetskurs i rusmiddelmedisin, modul 1: Grunnlagskunnskap 14. okt. 2019 00:00

SERAF avholder universitetskurs i rusmiddelmedisin over til sammen fire dager. Kurset er delt opp i en grunnlagsmodul og en behandlingsmodul. Kurset tar sikte på å øke kompetansen i behandling og oppfølging av pasienter med rusmiddelrelaterte problemer.

• colourbox1070471-small Universitetskurs i rusmiddelmedisin, modul 2: Behandling 4. nov. 2019 00:00