English version of this page

Aktuelt ved SERAF

Aktuelle saker

Arrangementer

• Bildet kan inneholde: skjorte, bord, stol, skrivebord, t skjorte. Universitetskurs i rusmiddelmedisin, modul 1: Grunnlagskunnskap 20. okt. 2021 00:00

SERAF avholder universitetskurs i rusmiddelmedisin over til sammen fire dager. Kurset er delt opp i en grunnlagsmodul og en behandlingsmodul. Kurset tar sikte på å øke kompetansen i behandling og oppfølging av pasienter med rusmiddelrelaterte problemer.

• Bildet kan inneholde: skjorte, bord, stol, skrivebord, t skjorte. Universitetskurs i rusmiddelmedisin, modul 2: Behandling 3. nov. 2021 00:00