English version of this page

Aktuelt ved SERAF

Aktuelle saker

• picture1 Statusrapport for LAR 2020 er publisert 22. juni 2021 12:09

I år, som i fjor, blir det en digital lansering av årlig nasjonal statusrapport for LAR. Philipp Lobmaier presenter noen av rapportens hovedfunn og Thomas Clausen gir to presentasjoner om henholdsvis aldring i LAR og Covid-19 i LAR-behandling.

• thclause Ny episode i Psykopoden om legemiddelassistert rehabilitering (LAR) 21. juni 2021 14:02

Psykopoden er en podcast ved UiO som tar for seg psykiske lidelser og behandling. I den nyeste episoden om LAR-behandling er professor Thomas Clausen gjest i studio.

• colourbox27948493 Ny artikkel om LAR behandling i Danmark 11. juni 2021 14:59

SERAF-forskere har bidratt sammen med kolleger fra Danmark i en nylig publisert artikkel om LAR behandling i Danmark i tidsskriftet Drug and Alcohol Dependence.

Arrangementer

• colourbox1070471-small Universitetskurs i rusmiddelmedisin, modul 1: Grunnlagskunnskap 20. okt. 2021 00:00

SERAF avholder universitetskurs i rusmiddelmedisin over til sammen fire dager. Kurset er delt opp i en grunnlagsmodul og en behandlingsmodul. Kurset tar sikte på å øke kompetansen i behandling og oppfølging av pasienter med rusmiddelrelaterte problemer.

• colourbox1070471-small Universitetskurs i rusmiddelmedisin, modul 2: Behandling 3. nov. 2021 00:00