Kommende arrangementer

Image may contain: Liquid, Azure, Fluid, Line, Mesh.
Tid og sted: 9. aug. 2022 12:0013:00, Zoom

NCMM Associate Investigator Professor Rolf Skotheim, Department of Molecular Oncology, Institute for Cancer Research, Oslo University Hospital and University of Oslo, will present his research as part of the NCMM Tuesday Seminar Series.

Tid og sted: 18. aug. 2022 10:0011:30, Thon Hotel Arendal, Smalsund 1. etasje

Innovasjon er å skape verdier på nye måter, men det er noen utfordringer i dagens system som kan gjøre det vanskelig å få til mer innovasjon fra bioteknologiforsking på en ansvarlig måte. Hvorfor er det slik og hva kan vi gjøre med det? Senter for digitalt liv Norge inviterer til diskusjon på Arendalsuka hvor vi skal lete etter svar sammen med paneldeltakere som har lang erfaring med forskningsinnovasjon.

Velkommen!

Image may contain: Product, Fluid, Plastic bottle, Liquid, Gas.
Tid og sted: 23. aug. 2022 12:0013:00, Zoom

NCMM Associate Investigator Professor Thomas Arnesen, Department of Molecular Biology, University of Bergen and Department of Surgery, Haukeland University Hospital, will present his research as part of the NCMM Tuesday Seminar Series.

Tid og sted: 1. sep. 20229. sep. 2022, Domus Juridica Undervisningsrom 3248

Welcome to the summer school “engaging in critical research within institutions”, co-organised by the AFINO and DLN centres!

Summer school: 7 September – 9 September 2022

Image may contain: Liquid, Azure, Fluid, Line, Mesh.
Tid og sted: 6. sep. 2022 12:0013:00, Zoom

NCMM Associate Investigator Professor John-Bjarne Hansen, KG Jebsen – Thrombosis Research and Expertise Centre (TREC), Department of Clinical Medicine, University of Tromsø, and University Hospital of Northern Norway, will present his research as part of the NCMM Tuesday Seminar Series.