Utlysninger

studenter som hopper i luften
Publisert 24. aug. 2021 16:13

Vil du lede og koordinere en gjeng motiverte faddere slik at de kan legge grunnlaget for godt studentmiljø og nye vennskap, samtidig som gjeldende smittevernskrav ivaretas?  Vi søker faddersjef for ett år.  Søknadsfrist: 15. september 2021

Publisert 18. aug. 2021 10:25

Det utlyses med dette stillinger for studentinstruktører for å utvikle undervisningsnær, formativ evaulering i Modul 3. SARS-CoV-2 epidemien har lagt store hindringer i veien for interaksjon mellom lærere og studenter. Foreleserne er ikke lenger tilgjengelig for oppsummerende spørsmål i pauser, og det er ikke utviklet noe opplegg for umiddelbart utsjekk av læringsutbytte. Det planlegges et opplegg med blokkvis, digital kunnskapstest.  

Publisert 13. des. 2020 20:30

Er du interessert i undervisningskvalitet? Ønsker du å bli med på utviklingen av nytt undervisningsopplegg som fokuserer på studentaktiv undervisning, relevante kliniske ferdigheter og systematisk mengdetrening? Søk om å bli med i prosjektgruppa til prosjektet «Ferdighetsbasert læring», ledet av underviser Magnus Aronsen!

Publisert 3. nov. 2020 13:05

Vi ser etter deg som er medisinerstudent med lisens (stud.med etter bestått 9. semester) eller er i påvente av LIS1 tjeneste. Du har stor interesse for smittevern og du vil bidra til viktig og samfunnsnyttig arbeid.

studenter som hopper i luften
Publisert 24. sep. 2020 11:09

Vil du lede og koordinere en gjeng motiverte faddere slik at de kan legge grunnlaget for godt studentmiljø og nye vennskap, samtidig som gjeldende smittevernskrav ivaretas?  Vi søker faddersjef omgående og for ett år.  Søknadsfrist: 19. oktober 2020