Studentveiledningen på medisin, klinisk ernæring og odontologi

Studentveiledningen er et lavterskeltilbud for alle studenter på medisin, klinisk ernæring og odontologi. Vi kan hjelpe deg med praktiske ting, veilede deg om studieforløp, eksamensspørsmål eller mer personlige ting. Vi er også kontaktpersoner for utveksling for medisinstudenter.

To blide studenter er avbildet.

Foto: Kjersti M. Petersen

Koronasituasjonen høst 2021

Har du behov å snakke med noen? Ta kontakt på epost for å avtale en digital veiledningssamtale med Ester! Epost-samtale er også greit.

Hvem sitter i Studentveiledningen?

Høstsemesteret 2021 er det Ester Kristine Størkson, som er medisinstudent på modul 4, som sitter i Studentveiledningen. I fellessemestrene støtter vi både odontologi-, ernærings- og medisinstudenter. Vi er ansatt av fakultetet for å fungere som et mellomledd mellom studenter ved Det medisinske fakultet og studieseksjonen/ledelsen. Vi har kontor i 1. etasje, Domus Medica, vis à vis Store auditorium, ved siden av MED-studieinfo.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Alle studenter er hjertelig velkommen til å slå av en prat om hva det enn måtte være. Dette er et lavterskeltilbud for alle studenter på medisin, klinisk ernæring og odontologi. Vi kan hjelpe deg med praktiske ting, som for eksempel hvilke bøker som er lurt å kjøpe, informasjon om studieforløp og eksamensspørsmål. Vi vil også være til hjelp med samtale og veiledning i forhold til mer personlige ting. Dette kan for eksempel være eksamensangst, motivasjon, ensomhet, eller om det rett og slett er noe du går og grunner på. Vi har taushetsplikt.

Utveksling (bare medisinstudenter)

  • Vi er kontaktpersoner for utveksling ved fakultetet.
  • Vi informerer om utvekslingsmuligheter og gjeldende søknadsprosedyrer.

Events vi arrangerer

Kulltillitsvalgtmøtet

Et møte med studiedekan og alle kulltillitsvalgte på medisin, for å ta opp saker som angår flere kull. I forkant arrangeres et formøte. Her møtes kulltillitsvalgte fra hvert kull for å ta opp saker som angår kullet, utveksle erfaringer og hjelpe nye kulltillitsvalgte med tips. Møtene arrangeres hvert semester. 

Foreningsdag

Alle foreninger på det medisinske fakultet inviteres til å holde stand og promotere sin forening - hvert semester på Domus Medica. I den digitale verden har det blitt holdt foreningsuke på med-studieinfo sin FB-side og Medfak's Instagram.

Åpningstider

På grunn av pandemien har ikke Studentveiledningen åpent kontor som før, og vi besvarer ikke telefoner. Vi tilbyr møter på zoom - send mail så finner vi et tidspunkt som passer for begge!

Eposter svares ut forløpende - ta kontakt hvis du har spørsmål eller vil avtale et møte! 

UKE:

MANDAG:

TIRSDAG:

ONSDAG:

TORSDAG:

FREDAG:

07. - 11. okt

 

 

 

 

   

 

   

 

   

 

 

 

 
 

 

Publisert 29. mars 2011 12:56 - Sist endret 23. aug. 2021 09:33