English version of this page

Foreninger ved Det medisinske fakultet

Ta kontakt! Delta på arrangementene, du er alltid velkommen selv om du skulle være helt ny på fakultetet! Ikke vær redd for å stille til valg på generalforsamlinger – det er både ufarlig, gøy, lærerikt og en fantastisk følelse å delta i å skape studentliv!

Driver du en forening? Kikk hit

Publisert 11. mars 2022 15:03

Driver du en studentforening? Knallbra – takk for ditt arbeid for et bedre studentmiljø! Her kommer noen tips og triks som gjelder for de fleste foreninger.

Bildet kan inneholde: logo, tekst, turkis, produkt, skrift.
Publisert 7. okt. 2020 17:41

Legestudentenes rusopplysning er en frivillig organisasjon drevet av medisin, odontologi -og ernæringsstudenter ved UiO. Vi jobber for å løfte kunnskapsnivået om rusmidler blant ungdom gjennom relevant og nyttig undervisning.

Medicinerforeningen-logo
Publisert 26. feb. 2011 18:17

Medicinerforeningen er medisinstudentenes studentforening. Foreningens formål er å være et sosialt tilbud og skape et godt studentmiljø. Siden høsten 2008 har vi drevet studentkjelleren Anestesien.

Medicinsk Paradeorchæster-logo
Publisert 9. mars 2011 22:07

Medicinsk Paradeorchæster er en fri, uavhengig organisasjon som er åpen for alle medicinerstudenter. De spiller korpsmusikk med et visst personlig preg, og endel sanger har også fått plass på reportoaret.

MSO-logo
Publisert 26. feb. 2011 18:32

Medisinernes seksualopplysning (MSO) er en idealistisk organisasjon bestående av leger og legestudenter som siden 1974 har drevet seksual- og samlivsundervisning for ungdom i Oslo-området. 

Publisert 26. feb. 2011 18:08

MOSL er en ekte partipolitisk uavhengig liste som jobber opp mot studentdemokratiet ved Universitetet i Oslo. De arbeider med alle typer saker som angår universitetsstudenten i Oslo både i forbindelse med studiehverdagen og i forbindelse med studentvelferd og Velferdstinget som styrer SiO.

Bildet kan inneholde: tekst, logo, skrift, rød, merke.
Publisert 9. mars 2011 21:27

Foreningens formål er å bevisstgjøre behovet for faglig kompetanse innenfor akuttmedisin, fremme interessen for faget og bidra til at den akuttmedisinske kompetansen samt tryggheten rundt akuttmedisin hos kommende leger blir bedre.

Publisert 30. okt. 2015 15:34

Oslo Chirurgiske Sælskab (OCS) er foreningen for deg som synes kirurgi virker spennende, og kjenner det kribler i fingrene etter å få fatt om skalpellen!

Publisert 9. mars 2011 22:23

- mannskor for studenter ved medisin

Sangvinerne er livsnytere i en travel studiehverdag! Koret er til for å skape et avbrekk for mannlige medisinstudenter i det ellers til tider strevsomme medisinstudie.

Bildet kan inneholde: kunst, gjøre, logo, symbol, tegning.
Publisert 15. okt. 2021 14:25

Vi ønsker å øke engasjementet og kunnskapen rundt bruk av ultralyd.

Publisert 3. sep. 2013 11:19

Studenter uten grenser skal involvere studenter tidlig i arbeidet til Leger Uten Grenser, spre informasjon om de globale helseutfordringene, og skal være en studentplattform for de som vil engasjere seg i både nasjonal og global helse.

Bildet kan inneholde: rød, hjerte, symbol, logo, skrift.
Publisert 9. mars 2011 21:31

LUKAS er kristen studentforening for medisin-, odontologi- og klinisk ernæringsfysiologistudenter ved Universitetet i Oslo. Vår visjon er å være et møtested for felleskap, fag og kristen tro.

SUM-logo
Publisert 12. feb. 2018 13:47

SUM tilbyr studentdrevet medisinsundervisning ved Det medisinske fakultet på Universitet i Oslo, som et ekstra tilbud til den ordinære undervisningen.

Medicinernes skiklub-logo
Publisert 9. mars 2011 21:56

Svartor er en uavhengig skiklubb for medisinerstudentene. Medicinernes skiklub ble stiftet i 1890 for "at fremme skiløbing og kameratskab ".