Beste fagfellevurderer 2018

Magnus Løberg i Klinisk effektforskning mottok nylig prisen for Beste fagfellevurderer 2018, i Tidsskrift for Den norske legeforening.

Tidsskrift for Den norske legeforening (Tidsskriftet) delte nylig ut prisen for Beste fagfellevurderer 2018. Prisen tilfalt førsteamanuensis Magnus Løberg ved Klinisk effektforskning, avdeling for helseledelse og helseøkonomi. 

– Vi har cirka 300 fagfellevurderere som til enhver tid går gjennom manuskripter for oss. De legger ned mye og viktig arbeid. Magnus Løberg får prisen fordi han alltid gjør et grundig arbeid, har god metodekunnskap og gir konkret tilbakemelding om hva som kreves for at artiklene skal bli bedre. Løbergs metodekunnskap kommer til nytte for forfatterne, og hans kompetanse kan brukes på flere fagfelt. Løbergs grundige arbeid gjør også jobben for oss i redaksjonen enklere. Vi gratulerer, og er glade for å gi prisen til Magnus Løberg, sier sjefredaktør i Tidsskriftet, Are Brean.

Magnus Løberg, til venstre, mottok nylig prisen for Beste fagfellevurderer i Tidsskrift for Den norske legeforening 2018. 

 

Av Anita Aalby
Publisert 26. mars 2019 09:04 - Sist endret 26. mars 2019 09:17