Ledig stilling som utdanningskoordinator ved NSSF

Det er ledig et svangerskapsvikariat i 100 % stilling i 12-14 måneder som seniorkonsulent (SKO 1363) ved Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging (NSSF). Mer informasjon og søk stillingen

Bildet kan inneholde: øyevipper, lilla, fiolett, elektrisk blå, magenta.

Stillingen er knyttet opp mot utdanningsprogram, kurs og konferanser som gjennomføres i regi av senteret og inngår i administrativ stab ved senteret.

NSSF har om lag 30 ansatte og er Norges ledende senter innen selvmordsforskning og -forebygging med omfattende klinisk og epidemiologisk forskning, samt kartlegging av selvmord i psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling. Senteret har et aktivt samarbeid med lignende forskningssentre internasjonalt. Vi tilbyr utdanning i Dialektisk atferdsterapi (DBT), utdanning i Forlenget sorg-terapi (FST) og kurs i klinisk suicidologi og arrangerer nasjonale og internasjonale konferanser.

NSSF drifter også flere nettsteder, utgir det fagfellevurderte tidsskriftet Suicidologi og arbeider for å iverksette kunnskapsbaserte selvmordsforebyggende tiltak på flere nivåer og arenaer nasjonalt og i lokalsamfunnet.

Ønsket tiltredelse - februar 2023

Mer informasjon om NSSF

 

Publisert 28. nov. 2022 14:15 - Sist endret 2. des. 2022 14:24