English version of this page

Aktuelle saker

• Omvising Forskingsparken Inspirerande internasjonal veke i Veksthuset for livsvitskap 18. mai 2022

I Noreg ser vi ofte til andre land når vi snakkar om innovasjon og næringsliv innan livsvitskap. Vi har enno mykje å lære av andre land, men det skjer òg mykje bra i innovasjonsøkosystemet for livsvitskap i Oslo som vi kan vere stolte av, og som andre er nysgjerrige på og vil lære av.

• Illustrasjon såkornmidler Utlysning: Såkornmidler for innovative forskere 27. apr. 2022

Er du en forsker innen livsvitenskap, helse eller teknologi? Har du en innovativ idé til et produkt, en tjeneste eller en teknologi, men trenger hjelp til å videreutvikle den? Veksthuset for livsvitenskap kan hjelpe deg videre. Sjekk vår utlysning av såkornmidler. Vi vil støtte opptil 35 prosjekter. Søknadsfrist: midnatt 24. mai 2022.

• Illustrasjon tilskudd studenter. Utlysning: Tilskudd til innovative studenter 27. apr. 2022

Er du student innen livsvitenskap, helse eller teknologi? Har du en innovativ idé til et produkt, en tjeneste eller en teknologi, men trenger hjelp til å videreutvikle den? Veksthuset for livsvitenskap kan hjelpe deg videre. Sjekk vår utlysning for studenter. Vi vil støtte opptil 20 prosjekter. Søknadsfrist: midnatt 24. mai 2022.

25. mai 2022 17:0019:00

SPARK Norway Educational Forum are monthly open meetings organized by UiO:Life Science and SPARK Norway partners.

9. juni 2022 17:0020:00, Forum auditorium, Oslo Science Park

Welcome to the second Life Science Growth House innovation hangout – a new meeting place for academia and industry. This hangout is a collaboration with the Association of the Pharmaceutical Industry in Norway (LMI). Topic: Tomorrow’s medicine – advanced therapies, cell therapy, precision medicine and nuclear medicine.

14. juni 2022 14:0015:00, Store auditorium, Domus Medica

UiO-ansatte og andre med tilknytning til livsvitenskap inviteres til  informasjonsmøte om Livsvitenskapsbygget. Møtet er rettet mot ansatte og studenter på Det medisinske fakultet, men åpent for alle som ønsker å holde seg oppdatert om utviklingen i prosjektet.