Er du student og har en god idé?

Da kan du søke om både midler til å realisere den, og få eksperthjelp på veien. Her har vi samlet informasjonen om bistand du kan få ved UiO. Se hva som passer for deg.

Oslo studentinnovasjon 2016

Oslo Studentinnovasjon gir deg faglig påfyll om innovasjon og hjelp til å starte din egen bedrift. De arrangerer også konkurranser-. Oslo Studentinnovasjon er et samarbeid mellom flere aktører i Oslo-området; Høgskolen i Oslo og Akershus, Universitetet i Oslo (UiO), BI, Kunnskap Oslo, Ungt Entreprenørskap og Oslo kommune.

 

FORNY StudENT: Innovasjonsstøtte til studenter

Har du mindre enn seks måneder igjen til du er ferdig med mastergraden eller du nylig ferdig med mastergraden? Da kan FORNY StudENT være veien for deg. Forskningsrådets FORNY StudENT-program skal bidra til flere gründere og suksessbedrifter basert på ideer fra studenter.  Her kan du søke om prosjektmidler opp til  en million kroner. 

 

Inven2 Start

Inven2 eies av Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus, og har som ambisjon å bygge bro mellom forsking og fremtidens industri. Hvert år deler de ut Inven2 Start, som er en startpakke for gründerspirer, til minst fem vinnere. 

Publisert 7. nov. 2016 13:34