Aktuelle saker

• professor-jarle-breivik-oystein-horgmo-uio-2016 Gode undervisere får statusløft 14. sep. 2020

– Å skape gode utdanningsprogrammer er en lagsport som ikke bare involverer underviserne, men også studentene og administrasjonen, sier Jarle Breivik, utdanningsleder og fakultetets første meritterte underviser.

• camillogdavid2 Prosjektoppgave i medisin ble til podcast i undervisningen 9. sep. 2020

– Vi har laget en podcastserie om bruk av smertescoringsverktøy og smertebehandling av barn, forteller medisinstudentene Camilla Gustavsen og David Hui. Episodene er laget for medisinstudentene i undervisningen, men er også aktuelt for alt helsepersonell som skal jobbe med barn, i hovedsak leger og sykepleiere.

• c-henriksen-uio-sunn-mat Sunn mat på studentbudsjett 21. aug. 2020

Skal du lage mat til bare deg selv for første gang? Her er åtte gode tips fra en av ernæringsforskerne våre.

10. nov. 2020 17:00 - 18:30 , Zoom

Er du usikker på hvordan du skal gå fram for å komme i kontakt med forskerne som tilbyr prosjekter? Mangler du oversikt over hva slags prosjekter Forskerlinjen tilbyr? Fortvil ikke, du kan melde deg på seminaret og komme i dialog med våre prosjekttilbydere!