Aktuelle saker

• hfu Fagutvalget knytter studenter og bedrifter sammen 15. jan. 2019

Helseledernes fagutvalg er studentforeningen for alle studenter på både og bachelor- og masternivå innen helseledelse og helseøkonomi.

• haugaa-og-skjonsberg Setter pris på engasjerte studenter 18. des. 2018

Denne høsten ble undervisningsprisen delt mellom to tidligere prisvinnere, Kristina Haugaa på kardiologi og Ole Henning Skjønsberg på lungemedisin.

• 101018_oh_010-(1) Presentasjonsmøte med nytt dekanat 12. okt. 2018

Team Ivar Gladhaug møtte godt forberedt til allmøtet i Domus Medica på tirsdag. Ansatte og studenter fikk presentert valgplattform og mulighet til å stille spørsmål.

26. feb. 2019 14:15 - 16:00 , Domus Medica, seminarrom 1151

Ønsker du å skaffe deg relevant erfaring underveis i studiene, men er usikker på hvilke muligheter som finnes? Lurer du på hva du kan gjøre for å skille deg ut når du skal søke jobb?

27. feb. 2019 12:15 - 14:00 , Lille aud., Domus Medica

For å komme raskt ut i en jobb du trives med etter studiene, bør du allerede nå begynne å orientere deg mot arbeidslivet. Som sisteårsstudent på klinisk ernæring inviteres du derfor til jobbsøkerkurs med Karrieresenteret.

28. feb. 2019 12:15 - 14:00 , HSH, auditorium 1

For å komme raskt ut i en jobb du trives med etter studiene, bør du allerede nå begynne å orientere deg mot arbeidslivet. Som siste års masterstudent (ikke ernæring) inviteres du derfor til jobbsøkerkurs med Karrieresenteret.