Aktuelle saker

• Studenter Klart for internship for livsvitenskapsstudenter 13. jan. 2022

Studenter fra medisin, farmasi og kjemi har mulighet til å få sommerjobb i bedrifter gjennom internshipordningen som støttes av Veksthuset for livsvitenskap.

• Bildet viser en kvinne foran en datamaskin. Simulering skal gi studentene mye trening på pasientcaser 17. des. 2021

DIKU har gitt 5 millioner kroner til et nytt simuleringsprosjekt for studentene på ernæring og medisin. En database med mange pasienthistorier skal gi studentene mengdetrening i å forebygge, utrede og behandle.

• Students doing field work Apply for summer research project in life science 2022 14. des. 2021

UiO:Life Science will fund 40 educational summer research projects for students between April and September 2022. Students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at the University of Oslo are eligible to apply. The first 100 students to register will be admitted to a matchmaking seminar on 7 March.

19. jan. 2022 17:00 - 18:00 , Zoom

Vi ønsker studenter fra Det medisinske fakultet, Farmasøytisk institutt og Kjemisk institutt velkommen til informasjonsmøte om internshipordningen og muligheten for å søke sommerjobber i bedrifter.

31. jan. 2022 17:00 - 18:30 , Zoom

Vil du reise på utveksling? Nysgjerrig på mulighetene og hvilke land du kan studere i? Kom på infomøte på zoom! Åpent for alle medisinstudenter.

9. feb. 2022 17:00 - 19:00 , Tentativ tid, sted kommer senere.

Vi ønsker bedrifter samt studenter fra Det medisinske fakultet, Farmasøytisk institutt og Kjemisk institutt velkommen til matchmakingsarrangement. I etterkant av arrangementet kan studentene søke sommerjobb i bedriftene.