Tre unge studenter ved siden av hverandre
Publisert 21. juni 2019 13:47

Har du en eller flere praksisplasser til våre studenter? Meld inn praksisplasser og forbered medisinstudentene på jobben som lege.

− Jeg håper at vi kan tilby våre studenter mange spennende praksisplasser i januar - og i årene fremover, sier Elin Olaug Rosvold, prodekan for medisinstudiene ved UiO.

Christoffer Aam Ingvaldsen er vinner av vårens undervisningspris. Her med diplom og blomster på Rikshospitalet like etter utdelingen.
Publisert 28. mai 2019 08:55

Klinisk stipendiat Christoffer Aam Ingvaldsen er vinner av Undervisningsprisen våren 2019. – Som ung foreleser er jeg overveldet av å bli trukket frem av Oslos avgangskull på denne måten, sier han.

Tre studenter
Publisert 23. mai 2019 13:19
lege og to medisinstudenter undersøker armen til en pasient
Publisert 9. mai 2019 17:10

Medisinstudentene får nå fordypningspraksis mellom termin 1 og 2 i modul 8. Praksisen blir i januar for høstkullet og mai/juni for vårkullet. Fakultetet stiller med tilbudstorg over praksissteder.

Svart-hvitt-bilde av fem studenter som smiler og støtter seg på hverandre - to unge kvinner og tre unge menn
Publisert 28. mars 2019 10:02

Den europeiske masteren i helseøkonomi og helseledelse ved Universitetet i Oslo har i 2019 søkere fra 93 forskjellige land.

mann med diplom og blomster
Publisert 1. mars 2019 13:27

Studentene har satt stor pris på professor Ben Davidson sitt engasjement for å veilede og formidle i sitt fag. Han mottar studentenes undervisningspris i modul 6.

Helseledernes fagutvalg, gruppebilde
Publisert 15. jan. 2019 13:00

Helseledernes fagutvalg er studentforeningen for alle studenter på både og bachelor- og masternivå innen helseledelse og helseøkonomi.

Publisert 18. des. 2018 10:37

Denne høsten ble undervisningsprisen delt mellom to tidligere prisvinnere, Kristina Haugaa på kardiologi og Ole Henning Skjønsberg på lungemedisin.

Runde auditorium
Publisert 12. okt. 2018 08:35

Team Ivar Gladhaug møtte godt forberedt til allmøtet i Domus Medica på tirsdag. Ansatte og studenter fikk presentert valgplattform og mulighet til å stille spørsmål.

Tegning av ankel
Publisert 18. sep. 2018 12:45

Et nyrenovert hjelpemiddel om bevegelsesapparatet ligger nå klart for undervisere og studenter.