English version of this page

tre glade medisinstudenter som holder hjerteballonger
Publisert 5. mars 2021 16:21

Medisinstudiet og legeyrket er utrolig givende, morsomt og interessant. Men det kan også være utfordrende, ikke minst psykisk. Hva bør du tenke gjennom før du søker på utdanning i medisin?

Publisert 14. jan. 2021 10:47

Olav Thon Stiftelsen offentliggjorde i dag sine priser og tildelinger for 2021. Førsteamanuensis Anne Kveim Lie ved Institutt for helse og samfunn ble tildelt pris for fremragende undervisning.

Bildet kan inneholde: tekst, teknologi, elektronisk apparat, hånd, skrift.
Publisert 4. nov. 2020 10:23

I løpet av to dager samarbeider studenter fra forskjellige helsefagsutdanning ved UiO i tverrfaglige team. Møt studentene på SamPraks.

Professor Jarle Breivik i samtale med to forskerlinjestudenter i vestibylen på Domus Medica
Publisert 14. sep. 2020 14:39

– Å skape gode utdanningsprogrammer er en lagsport som ikke bare involverer underviserne, men også studentene og administrasjonen, sier Jarle Breivik, utdanningsleder og fakultetets første meritterte underviser.

jente og gutt som smiler
Publisert 9. sep. 2020 09:41

– Vi har laget en podcastserie om bruk av smertescoringsverktøy og smertebehandling av barn, forteller medisinstudentene Camilla Gustavsen og David Hui. Episodene er laget for medisinstudentene i undervisningen, men er også aktuelt for alt helsepersonell som skal jobbe med barn, i hovedsak leger og sykepleiere.