Aktuelle saker

• ms-sunnhordaland-507 Vi er på Arendalsuka! 21. juni 2019

Fakultetet presenterer noen få utvalgte temaer under Arendalsuka 2019. Digital helse, stamceller og ensomhet blir tatt opp i arrangementene på M/S Sunnhordland 14. og 15. august.

• olav-kristianslund-200 Kongens gull til Olav Kristianslund 21. juni 2019

Universitetsstyret vedtok 19. juni å tildele H.M Kongens gullmedalje til åtte kandidater. Blant disse var Olav Kristianslund fra Klinikk for hode, hals og rekonstruktiv kirurgi ved Institutt for klinisk medisin.

• sinnssyk-forskning-auditorium-portrait Sinnssyk forskning: Arv og miljø 13. juni 2019

Torsdag 23. mai inviterte NORMENT til åpent kveldsseminar om forskning på schizofreni og bipolar lidelse. Publikum fikk høre om nye funn relatert til gener og hjernen, sykdommenes forløp over tid, og utprøving av ny behandling.

• img_7600-olweus Johanna Olweus nytt styremedlem i CIMT 28. mai 2019

Professor Johanna Olweus ble 21. mai valgt inn i styret i CIMT, den europeiske organisasjonen for immunterapi mot kreft.