English version of this page

Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: mikrofon, podium, offentlig adresse system, talerstol, kjole.
Publisert 18. nov. 2022 08:54

Hun får prisen for sitt arbeid med å forbedre behandlingen av eldre pasienter med kreft, og for å være en pioner innen fagfeltet geriatrisk onkologi.

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, smil, ungdom, begivenhet, funksjonær.
Publisert 28. okt. 2022 12:28

Hvor mye gluten er det i fermentert mat? I prosjektet ImmunoSafe skal forskerne undersøke dette for å utvikle bedre tester og gi tryggere mathverdag for cøliakipasienter.

Studenter fra Studentforeningen for farmasøytisk innovasjon
Publisert 14. okt. 2022 11:34

Studentforeningen for farmasøytisk innovasjon, ShareLab i Forskningsparken og Veksthuset for livsvitenskap, helse og teknologi ved Universitetet i Oslo har gått sammen om et prosjekt som gir farmasistudenter muligheter til å jobbe på innovative prosjekter og skaffe seg kompetanse som etterspørres av næringslivet.

Bildet viser en mann med briller
Publisert 6. okt. 2022 14:37

For å unngå fedme, må du ha like mange kalorier inn som kalorier ut, messer noen. En Harvard-professor har en annen forklaring. Det er duket for debatt på seminar 11. oktober.