Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: azure, gest, font, tommel, elektrisk blå.
Publisert 27. apr. 2021 15:21

Lars Mehlum, Gunnveig Grødeland og Jøran Hjelmesæth har på hvert sitt felt vært tydelige stemmer i samfunnsdebatten i 2020. Her deler de sine medieerfaringer og gir sine beste tips til god forskningsformidling.

Bildet kan inneholde: klær, hode, leppe, kinn, frisyre.
Publisert 22. des. 2020 09:28

Professor Jan Terje Andersen forstår verdien av å bli satset på som ung forsker. Nå tilrettelegger han for at unge, lovende forskere skal få muligheten til å lykkes.

Bildet kan inneholde: tekst, skrift, logo, linje, merke.
Publisert 13. nov. 2020 15:26

Kreftforeningen tildeler forskningsmidler til seks prosjekter ved fakultetet. – Vi er stolte og glade for tildelingene som går både til yngre og til svært erfarne forskere, sier forskningsdekan Jens Petter Berg.

Bildet kan inneholde: stetoskop, hjerte, hånd, kjærlighet, hjerte.
Publisert 13. nov. 2020 09:44

Én-dags tverrfaglig kartlegging av helse-og omsorgsbehov for utsatte barn og unge fungerer godt, viser ny rapport som ble lansert 12. november. CARE-modellens måte å kartlegge barn i risiko på får stor oppslutning, både blant helsepersonell, barnevernsansatte og barna selv.