Kommende 5 dager

i dag sep.
Domus Medica sett fra Gaustad T-banestasjon
Tid og sted: 19. sep. 2018 - 21. sep. 2018, Store auditorium, Rikshospitalet / OUS

From discovery to translation and innovation

Denne transatlantiske konferansen har til formål å styrke samarbeid mellom USA, Norge og de øvrige land i Norden for å fremme forskning og utvikling innen ‘Precision Neuroscience’, hvor diagnose og behandling av sykdommer i hjernen baserer seg på presis kunnskap om sykdommens og den enkelte pasients egenskaper.

Tid og sted: 19. sep. 2018 14:00 - 16:00, Domus Medica, Nye Auditorium 13

Speakers: Veronica Vinciotti, Reader in Statistics, College of Engineering, Brunel University London, UK, and Sami Kaski, Professor, Department of Computer Science, Aalto University, Finland.

20 sep.

From discovery to translation and innovation

Tid og sted: 20. sep. 2018 10:15, Gamle Festsal, Domus Academica (Urbygningen)

Cand.med. Erlend Strand Gardsjord ved Institutt for klinisk medisin avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Early interventions in psychosis: State of the art.

Tid og sted: 20. sep. 2018 13:15, Blått auditorium (3), Rikshospitalet (B), Sognsvannsveien 20

Cand.med. Silje Reiseter ved Institutt for klinisk medisin vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Mixed Connective Tissue Disease. Results from a Nationwide Norwegian Cohort

Tid og sted: 20. sep. 2018 13:15, Gamle Festsal, Domus Academica (Urbygningen)

Cand.med. Erlend Strand Gardsjord ved Institutt for klinisk medisin vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Subjective quality of life in first episode psychosis - A 10-year follow-up study.

Tid og sted: 20. sep. 2018 14:00 - 16:00, Auditorium at Fredrik Holsts hus

You are invited to the celebration of the prize winners; associate professor Anne Kveim Lie and Mphil student Salma A. Eljailani on 20th of September.

Tid og sted: 20. sep. 2018 14:30 - 16:00, Auditoriet, Fredrik Holsts hus

Anne Kveim Lie vant UiOs utdanningspris for 2018. Masterstudent i internasjonal samfunnshelse Salma A. Eljailani Ahmed vant prisen for beste bærekraftsmasteroppgave. 20 september feirer vi dem ved Fredrik Holsts hus.

21 sep.

From discovery to translation and innovation

Skilt som viser mot Institutt for helse og samfunn.
Tid og sted: 21. sep. 2018 12:00 - 13:30, Auditoriet, Frederik Holsts hus

Møt kandidatene til årets instituttledervalg ved Institutt for helse og samfunn på allmøtet fredag 21. september.

Flere kommende arrangementer

People watching a presentation of a global health issue
Tid og sted: 25. sep. 2018 08:30 - 16:00, Professorboligen

The Centre for Global Health is pleased to announce the Global Health Inspiration Day, with an opening address to motivate us all; Professor Till Bärnighausen. The event offers a unique networking opportunity for students, researchers and clinicians from the University of Oslo and the University hospitals.

Tid og sted: 25. sep. 2018 12:15, Auditoriet i Kreftsenteret, Ullevål sykehus

Cand.med. Merete Synnøve Vevelstad ved Institutt for klinisk medisin vil forsvare sin avhandling for graden Philosophiae doctor (ph.d.): «Para-methoxymethamphetamine (PMMA): A study of risk factors for fatal intoxication with emphasis on metabolite pattern and CYP genetics».

Tid og sted: 25. sep. 2018 13:15, Blått auditorium, Rikshospitalet

M.Sc. Hanna Ræder ved Institutt for medisinske basalgfag vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (Philosophiae Doctor): «Malnutrition and dietary interventions in colorectal cancer patients».

Tid og sted: 25. sep. 2018 15:15 - 17:00, Grønt aud, bygg 25, Ullevål sykehus

Akuttklinikken tar i mot gjesteprofessor Hance Clarke fra Toronto General Hospital Research Institute, Toronto, Canada.

Tid og sted: 27. sep. 2018 - 29. sep. 2018, Sitges nr Barcelona, Spain