English version of this page

Aktuelle saker

• gruppebilde-holmen-2018 Langsiktig satsing gir verdensledende forskning 14. des. 2018

Primær skleroserende cholangitt er en sjelden, men svært alvorlig sykdom. Norsk senter for PSC blitt verdens fremste forskningsmiljø på denne sykdommen. Hvordan har de klart det?

• Harald-Lindberg-2 Kongens Fortjenstmedalje til Harald Lindberg 7. des. 2018

Professor emeritus og tidligere seksjonsoverlege Harald Lindberg er tildelt Kongens Fortjenstmedalje for sitt store bidrag innen hjerte-kar- og lungemedisin.

18. des. 2018 12:15 , Store auditorium, Frontbygg, Akerhsus universitetssykehus

Cand.med. Cathrine Reimers at the Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “The natural history of pelvic organ prolapse from mid pregnancy to one year postpartum: anatomic changes, symptoms and risk factors for the degree of Philosophiae doctor.

18. des. 2018 13:15 , Runde auditorium, Domus Medica, Sognsvannveien 9

M.Sc. Sarah Elisabet Josefsson at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis "Role of immune checkpoint receptors in T cells from B-cell non-Hodgkin lymphoma tumors" for the degree of PhD

18. des. 2018 13:15 , Grønt auditorium, Rikshospitalet

M.Sc. Elisabeth Andersen at the Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis "FVII deficiency: from molecular mechanisms to novel therapeutic approaches" for the degree of Philosophiae doctor.