English version of this page

Aktuelle saker

• vaksine-anderson-og-grodeland FRIPRO-midler til ungt forskertalent 21. feb. 2019

Gunnveig Grødeland er tildelt den prestisjefylte FRIPRO-prisen til unge forskertalenter.

• blodkreft-hovedbilde-smal-colourbox4934147-660px Hva er blodkreft? 21. feb. 2019

Visste du at blodkreft ikke bare er én sykdom? Blodet består av ulike celletyper og kreft kan oppstå fra flere celler.

25. feb. 2019 10:15 , Rødt auditorium, Laboratoriebygget (25), Ullevål sykehus

M.Sc. Kjersti Stormark Rabanal at Institute of Health and Society will give a trial lecture on the given topic: "CVD risk prediction - past, present and future".

25. feb. 2019 12:15 , Rødt auditorium, Laboratoriebygget (25), Ullevål sykehus

M.Sc. Kjersti Stormark Rabanal at Institute of Health and Society will be defending the thesis "Cardiovascular disease and ethnicity - Focus on the high risk of CVD among South Asians living in Norway and New Zealand" for the degree of PhD.

25. feb. 2019 13:15 , Grønt auditorium 1, Rikshospitalet (B), Sognsvannsveien 20

Cand.med. Ole Jørgen Kaasbøll at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Studies of the structure-activity relationships, signaling properties and functions of Connective Tissue Growth Factor” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).