English version of this page

Aktuelt om MED-fakultetet

Aktuelle saker

• Bildet viser tre menn som klipper over et bånd Håper å få fram nye medisiner raskere med ny lab 25. nov. 2021

En ny PET/SPECT-CT-skanner er på plass ved Institutt for medisinske basalfag. Håpet er at den kan forkorte tiden det tar å utvikle medisiner, og gi leger mulighet for å sette opp farten på kliniske studier.

• Bildet viser en kvinne som peker på en iPad, og et annet bilde av en mann med som holder et glass mens han ser på en iPad Bli med på forskning på kosthold hos eldre 25. nov. 2021

Er du over 65 år, og vil hjelpe oss å forske på kosthold? Forskere tester om en app gjør det lettere å følge opp hva du som eldre hjemmeboende spiser i løpet av en dag.

1. des. 2021 13:00 - 14:00 , Medisinsk bibliotek på Rikshospitalet

Are Kalvø kommer endelig tilbake til Rikshospitalet! Denne gangen vil han snakke om musikk og meningen med livet.

3. des. 2021 10:15 , Nye auditorium 13, Domus Medica

Cand.Psychol. Linn Rødevand at Institute of Clinical Medicine will give a trial lecture on the given topic: “The role of physical exercise as adjunctive treatment for people with mental health disorders”

6. des. 2021 09:00 - 7. des. 2021 13:00 , online

Generate a data management plan for a Life Science research project that will meet the requirements of the Research Council of Norway