English version of this page

Aktuelt om MED-fakultetet

Aktuelle saker

• mehdi-student-660 - Jeg vil hjelpe syke barn! 10. aug. 2020

– Barndommen er så viktig og så kort! Det er ille om denne tiden preges av sykdom, så om jeg kan bidra til at denne perioden blir så bra som mulig skal jeg være veldig fornøyd!

• img_5789-(2) Fadderne er klare for fadderuka 9. aug. 2020

– Jeg gleder meg mest til å møte de nye studentene, og håper de får en så fin studiestart som mulig etter omstendighetene, sier faddersjef Kaisa Filtvedt. Etter intens planlegging og mye hardt arbeid er det endelig klart for både fysisk og digital studiestart for medisin- og helsefagsstudenter.

17. aug. 2020 12:15 , Zoom

MSc Xiangfu Zhong at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Improving the understanding of mammalian microRNAs: from annotation, isomiR and function” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

17. aug. 2020 13:00 , Zoom

Cand.med Nils Eide at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Micrometastasis in uveal melanoma-relevance for dormancy” for the degree of Dr.Philos (Doctor Philosophiae).

20. aug. 2020 14:00 - 16:00 , Zoom

We are happy to invite Philippe Collas, professor at Institute for Basic Medical Sciences and associated member at CanCell to hold a digital seminar for CanCell on August 20th.