English version of this page

Aktuelle saker

• horgmo-munthe-jebsen-600-px MED får nytt Jebsen-senter ved Klinmed 15. feb. 2018

Forskerne ved det nye K.G. Jebsen-senteret for B-cellekreft skal studere ondartede B-celler som blod-, lymfe- og beinmargskreft ofte består av.

• ccb-logo-test En suksesshistorie 14. feb. 2018

Det har vært ti svært suksessrike år for Senter for kreftbiomedisin (CCB)

26. feb. 2018 16:00 - 18:45 , Rom 2180 (ved ernæring), Domus Medica

Vi vet at øvelse gjør mester, og derfor inviterer Karrieresenteret ved UiO studenter på modul 8 termin 2 (12. semester) på medisin til å være med på et intervjukurs. Med dette kurset vil du bli mer forberedt på hva som kan vente deg i et jobbintervju, og du bli kjent med mange temaer som blir tatt opp i et jobbintervju.

27. feb. 2018 12:15 , Auditorium BU1, Radiumhospitalet, Montebello

M.Sc. Agnieszka Malecka ved Institutt for klinisk medisin vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Small B cells in the bone marrow associated with diffuse large B-cell lymphoma and cold agglutinin disease.

27. feb. 2018 13:15 , Seminarrom 2 B2.U002, Rikshospitalet (B), Sognsvannsveien 20

M.Sc. Silja Meier ved Institutt for klinisk medisin vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Regulation of contractility in non-failing and failing hearts - effects of natriuretic peptides and phosphodiesterases.