English version of this page

Aktuelle saker

• emma-haapaniemi-high-res Ny gruppeleder for NCMM 14. juni 2018

Dr. Emma Haapaniemi er ny gruppeleder i presisjon medisin

• his_illustrasjon660px Kurs som gir karrièren et løft! 11. juni 2018

Visste du at fakultetet har karriereutviklingsprogram for vitenskapelig ansatte? Nå er høstens kurs på Postdoktorprogrammet og Helseinnovatørskolen åpne for påmelding.

19. juni 2018 15:15 - 18:00 , Runde auditorium, Domus Medica

For å komme raskt ut i en jobb du trives med etter studiene, bør du nå begynne å orientere deg mot arbeidslivet. Som siste års student på medisin inviteres du derfor til jobbsøkerkurs med Karrieresenteret.

20. juni 2018 12:15 , Auditoriet i Fredrik Holts hus, Ullevål terrasse, Ullevål universitetssykehus HF, Kirkeveien 166

MD. Trine Elisabeth Finnes ved Institutt for helse og samfunn vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Mortality and risk factors related to osteoporosis and osteoporotic fractures.

20. juni 2018 13:15 , Store auditorium, Frontbygg, Akerhsus universitetssykehus

Aida Kapic Lunder ved Institutt for klinisk medisin vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): «Magnetic Resonance Imaging of a population-based Cohort of Patients with Long-term Inflammatory Bowel disease».