Aktuelle saker

Illustration healthy planet - earth placed on a blue background with a stethoscope wrapped around it.
Publisert 17. juni 2022 09:00

Bærekraftige velferdssystem er tema for den europeisk helseøkonomikonferanse som arrangeres i Oslo 5.-8.juli. 90 prosent av deltakerne er internasjonale.

Illustrasjonsfoto tegning av rosa tarm på lyseblå bakgrunn, leger står rundt.
Publisert 15. juni 2022 13:07

Dr. Yuichi Mori, ved forskergruppen Klinisk effektforskning, skal lede et nytt storprosjekt som skal finne løsninger for bruk av kunstig intelligens i klinisk medisin. Målet er å forbedre diagnostisering av og dødelighet ved tykktarmskreft.

Signering av samarbeidsavtale
Publisert 1. juni 2022 16:36

Senter for Medisinsk etikk og fakultetet har signert en ny samarbeidsavtale, en Memorandum of Understanding (MOU), som formaliserer deres etikk-samarbeid med FERCAP og de tre thailandske medisinske fakultetene.

Publisert 14. jan. 2021 10:47

Olav Thon Stiftelsen offentliggjorde i dag sine priser og tildelinger for 2021. Førsteamanuensis Anne Helene Kveim Lie ved Institutt for helse og samfunn ble tildelt pris for fremragende undervisning.