Aktuelle saker

Published Dec. 10, 2020 2:18 PM

UiO:Life Science will fund educational summer research projects for 40 students between April and September 2021 for students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at UiO. We now invite you to suggest projects for one or two students. The application deadline was 1 February 2021.

Image may contain: Community, Adaptation, Event, Tree.
Published Dec. 10, 2020 2:17 PM

UiO:Life Science will fund 40 educational summer research projects for students between April and September 2021. Students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at the University of Oslo are eligible to apply. The first 100 students to register will be admitted to a digital matchmaking on 9 March.

Publisert 31. aug. 2020 15:38

Har du en idé innen livsvitenskap som kan løse utfordringer knyttet til menneskers eller dyrs helse? Søk UiO:Livsvitenskaps innovasjonsprogram SPARK Norway innen 12. november for å videreutvikle ideen til ny teknologi, behandling eller tjenester. Søkere fra alle livsvitenskapsrelaterte fakultet og institutt på UiO, OUS og Ahus er velkomne til å søke.

Skjermbilde fra konferanseverktøyet Zoom
Publisert 1. apr. 2020 16:17

Instituttet arrangerte sitt første digitale allmøte tirsdag 31. mars. Oppmøtet var svært godt og stemningen var god. Dette ønsker vi å gjenta.

Publisert 24. mars 2020 15:50

Instituttets støttefunksjoner ivaretas så langt det er mulig. Nedenfor finner du informasjon om hvilket tjenestetilbud instituttets tekniske og administrative støtteenheter tilbyr under stengingen.

Portrett av Per Andersen
Publisert 27. feb. 2020 16:32

Per Oskar Andersen døde hjemme 17. februar, 90 år gammel. Norge har mistet en av sine fremste hjerneforskere, universitetet har mistet en fremragende kollega, forsker og lærer.