Aktuelle saker

Johanne Jacobsen
Publisert 10. jan. 2022 12:00

Johanne Jacobsen får 15 millioner kroner i Starting Grant fra Det europeiske forskningsrådet. Hun forsker på hvordan vi kan manipulere prosesser i immunforsvaret så vi blant annet får antistoffer som jobber bredere mot covid-19.

Published Dec. 14, 2021 12:52 PM

UiO:Life Science will fund educational summer research projects for 40 students between April and September 2022 for students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at UiO. We now invite you to suggest projects for one or two students. The application deadline is 1 February 2022.

Students doing field work
Published Dec. 14, 2021 12:52 PM

UiO:Life Science will fund 40 educational summer research projects for students between April and September 2022. Students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at the University of Oslo are eligible to apply. The first 100 students to register will be admitted to a matchmaking seminar on 7 March.

Publisert 13. sep. 2021 16:05

Har du en idé innen livsvitenskap som kan løse utfordringer knyttet til menneskers eller dyrs helse? Søk om opptak til UiO:Livsvitenskaps innovasjonsprogram SPARK Norway for å videreutvikle ideen til ny teknologi, behandling eller tjenester.