Aktuelle saker

Published Dec. 10, 2020 2:18 PM

UiO:Life Science will fund educational summer research projects for 40 students between April and September 2021 for students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at UiO. We now invite you to suggest projects for one or two students. The application deadline was 1 February 2021.

Image may contain: Community, Adaptation, Event, Tree.
Published Dec. 10, 2020 2:17 PM

UiO:Life Science will fund 40 educational summer research projects for students between April and September 2021. Students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at the University of Oslo are eligible to apply. The first 100 students to register will be admitted to a digital matchmaking on 9 March.

Publisert 31. aug. 2020 15:38

Har du en idé innen livsvitenskap som kan løse utfordringer knyttet til menneskers eller dyrs helse? Søk UiO:Livsvitenskaps innovasjonsprogram SPARK Norway innen 12. november for å videreutvikle ideen til ny teknologi, behandling eller tjenester. Søkere fra alle livsvitenskapsrelaterte fakultet og institutt på UiO, OUS og Ahus er velkomne til å søke.

Skjermbilde fra konferanseverktøyet Zoom
Publisert 1. apr. 2020 16:17

Instituttet arrangerte sitt første digitale allmøte tirsdag 31. mars. Oppmøtet var svært godt og stemningen var god. Dette ønsker vi å gjenta.