Aktuelle saker

Signering av samarbeidsavtale
Publisert 1. juni 2022 16:36

Senter for Medisinsk etikk og fakultetet har signert en ny samarbeidsavtale, en Memorandum of Understanding (MOU), som formaliserer deres etikk-samarbeid med FERCAP og de tre thailandske medisinske fakultetene.

Bildet kan inneholde: tekst, skrift, plakat.
Publisert 14. okt. 2020 10:50

Fagbok som legger vekt på praksisnær kunnskap om de etiske problemene som oppstår i møtet mellom helsepersonell og pasient, pårørerende og kolleger, og hvordan disse problemene kan håndteres.

Publisert 5. mars 2019 10:00

– Det synes som om en viktig årsak til at medisinen så lett kunne bli et bytte for nazismens ideologi og propaganda, også er å finne i den kimen til umoral som ligger i legerollen og i det rådende biomedisinske kunnskapssynet.

Representantene fra UiO, FERCAP og Thailands ambassadør skriver under på samarbeidsavtalen
Publisert 18. okt. 2018 09:03

Senter for medisinsk etikk har inngått samarbeid om å kurse nye medlemmer av forskningsetiske komitéer ved tre medisinske fakulteter i Thailand.  Avtalen ble underskrevet ved medisinsk fakultet 15. oktober.