Bildet kan inneholde: stetoskop, hjerte, hånd, kjærlighet, hjerte.
Publisert 13. nov. 2020 09:44

Én-dags tverrfaglig kartlegging av helse-og omsorgsbehov for utsatte barn og unge fungerer godt, viser ny rapport som ble lansert 12. november. CARE-modellens måte å kartlegge barn i risiko på får stor oppslutning, både blant helsepersonell, barnevernsansatte og barna selv.

Bildet kan inneholde: tekst, skrift, lilla, vår, organisme.
Publisert 15. sep. 2020 16:53

Lurer du på hvordan immunsystemet fungerer? Er du nysgjerrig på hvordan en vaksine blir laget? Og når vil egentlig en vaksine mot Covid-19 være klar for bruk? Alt dette, og mer, ønsker vaksineforskerne Gunnveig Grødeland og Even Fossum å gi deg svar på i Vaksinepodden.

Bildet kan inneholde: Hake.
Publisert 24. juni 2020 12:01

Andreassen får prisen for å ha bidratt til å avdekke den komplekse genetiske arkitekturen bak psykiske lidelser og for viktige bidrag til forskningen på mental helse i Norge.

Bildet kan inneholde: klær, hår, ansikt, frisyre, panne.
Publisert 18. juni 2020 10:31

Nytt senter for forskningsbasert innovasjon skal bruke kunstig intelligens og store datasett for å gi bedre helsetjenester for hjertesyke pasienter.

Bildet kan inneholde: person, ansikt, hår, øyenbryn, hake.
Publisert 26. mai 2020 14:35

Gunnveig Grødeland jobber med vaksiner som kan tilpasses nye influensavirus i rekordfart.  Nå vil hun knekke koden til koronavirusene.