English version of this page

Marie Skłodowska-Curie Actions postdoktorstipend

MSCA postdoktorstipend er beregnet på talentfulle forskere som ønsker å komme til UiO for å gjennomføre et toårig prosjekt. Det er også en mulighet for forskere ved UiO til gjennomføre et prosjekt i utlandet.

Forsker i lab

Masterclass

I samarbeid med MN arrangerer MED såkalt «masterclass» 24-25 mai. Kurset består blant annet av et skreddersydd søknadsskrivekurs og erfaringer fra søkere som har hatt suksess. 

Aktuelle deltakere kan registrere seg på kurs via nettskjema. Vær oppmerksom på at søkere allerede må ha en relasjon til veileder ved UiO. Les mer om masterclass på våre engelske nettsider.

To typer stipend

MSCA Postdoktorstipend har to ulike stipender, men begge inkluderer obligatorisk mobilitet over landegrensene.

  • European fellowship er opp til 2 år og kandidater må rekrutteres fra utlandet og må komme til UiO for å gjennomføre prosjektet. 
  • Global fellowship varer i inntil tre år. De to første gjennomføres i utlandet, og det er et obligatorisk tredje år som skal gjennomføres i Oslo.

Søknadskriterier

Søkere må ha gjennomført doktorgraden. Videre, kan det ikke ha gått mer enn 8 år siden doktorgraden var ferdig. Utfyllende kvalifiseringsregler og søknadskriterier finnes vi programmets nettsider.

Kontakt og ytterligere informasjon

Er du interessert i mer informasjon? Eller kjenner du til en kandidat som ønsker å søke på denne ordningen med UiO MED som vertskap, ta kontakt med med-funding@medisin.uio.no.

 

EU-flag

Publisert 11. mars 2022 17:15 - Sist endret 8. apr. 2022 09:13