Aktuelle saker 2018

Iselin Nybø og Charlotte Boccara
Publisert 6. des. 2018 15:43

"Fri prosjektstøtte" (FRIPRO) retter seg mot «spesielt dyktige forskere» i ulike stadier av karrieren. MED-fakultetet kan igjen briljere med at våre dyktige forskere når igjennom nåløyet!

Runde auditorium
Publisert 12. okt. 2018 08:35

Team Ivar Gladhaug møtte godt forberedt til allmøtet i Domus Medica på tirsdag. Ansatte og studenter fikk presentert valgplattform og mulighet til å stille spørsmål.

Det nye dekanatet ved Medisinsk fakultet
Publisert 11. okt. 2018 13:23

Ivar Gladhaugs dekanat, som begynner sin oppgave fra nyttår, presenterte seg på allmøte for de ansatte i Domus Medica 9. oktober. Her er punktene fra presentasjonen.

Tre personer studer en tavle med gule lapper
Publisert 11. juni 2018 16:15

Visste du at fakultetet har karriereutviklingsprogram for vitenskapelig ansatte? Nå er høstens kurs på Postdoktorprogrammet og Helseinnovatørskolen åpne for påmelding.

Frode Vartdal og Hilde Nebb
Publisert 7. mars 2018 13:15

Det medisinske fakultetet får støtte til et nytt, stort internasjonalt postdoktorprogram – Scientia Fellows II, hvor både karriereutvikling for unge og lovende forskere og innovasjon er sentralt. Store aktører innen helsenæringen er med på laget.