Studenter og symboler for bærekraft
Publisert 12. des. 2019 11:42

- Dette er den beste nyheten i år! Vi trenger et paradigmeskifte i undervisning av helsefag og medisin for å nå FNs bærekraftsmål og nå er vi på vei dit, sier Eivind Engebretsen, visedekan for postdoktor- og masterutdanningene.

bilde av Domus Medica
Publisert 26. sep. 2019 12:54

- Vi kan legge til rette for mange av disse i Oslo. Plassene bør bygges på dagens medisinstudier, framfor å starte helt forfra på andre universiteter, sier Ivar Gladhaug, dekan ved Det medisinske fakultet, Universitet i Oslo i en kommentar til Grimstad-utvalgets rapport.

Bildet kan inneholde: tavle, design, rom.
Publisert 3. sep. 2019 14:23

Fikk tilslag: Hesso Farhan (IMB) er koordinator for et ITN-konsortium og med-koordinator i et annet. Hartmut Luecke (NCMM) og Tom Eirik Mollnes (Klinmed) er partnere i hvert sitt konsortium. Alle fikk de tilslag på søknaden i 2019. Nå kan du planlegge din ITN-søknad for 2020.

Evandro Fei Fang og Hilde Nilsen
Publisert 29. aug. 2019 15:08

Forsker Evandro Fei Fang og professor Hilde Nilsen er tildelt fem millioner kroner fra Rosa sløyfe-aksjonen. De skal forske på forebygging og lindring av senskader på hjertet ved behandling med cellegift.

Harald Stenmark og Anette Sørensen
Publisert 20. aug. 2019 09:41

Harald Stenmark avslutter sin innsats som leder for Jahrepriskomiteen med årets tildeling. Prisutdelingen er en feiring av forskningen, litt løsere i snippen enn i 2011, men fortsatt like verdig og prestisjefullt.

Bilde av MS Sunnhordland
Publisert 21. juni 2019 09:04

Fakultetet presenterer noen få utvalgte temaer under Arendalsuka 2019. Digital helse, stamceller og ensomhet blir tatt opp i arrangementene på M/S Sunnhordland 14. og 15. august.

Christoffer Aam Ingvaldsen er vinner av vårens undervisningspris. Her med diplom og blomster på Rikshospitalet like etter utdelingen.
Publisert 28. mai 2019 08:55

Klinisk stipendiat Christoffer Aam Ingvaldsen er vinner av Undervisningsprisen våren 2019. – Som ung foreleser er jeg overveldet av å bli trukket frem av Oslos avgangskull på denne måten, sier han.